miercuri, octombrie 21

Lia Olguța Vasilescu o ”JULEȘTE” pe Clotilde Armand

Într-un mesaj postat pe contul său oficial de Facebook, Lia Olguța Vasilescu a postat un mesaj tranșant la adresa adversarilor săi politici. Edilul din Cetatea Banilor consideră că oamenii din jurul candidatei Clotilde Armand au orchestrat o acțiune la capătul căreia reprezentanta Dreptei a reușit să adune voturile necesare pentru ocuparea funcției de primar al Sectorului 1.

„Incredibil! Pe ea au asigurat-o că nu funcționează camerele, reprezentanții USR au mers să schimbe buletinele și procesele verbale în favoarea ei, noaptea că hoții, după ce reprezentanții celorlalte partide au fost trimiși acasă că se încheiase procesul de numărare, iar acum are și ea o întrebare: de ce au funcționat, totuși, camerele, astfel încât să îi vadă o tara întreagă la furat? Dimineața cerea nici mai mult nici mai puțin decât ARESTAREA Gabrielei Firea și a lui Dan Tudorache, dând asigurări și că asta se vă întâmplă curând. În campanie ne spunea că nu se bazează doar pe voturi, ci și pe INSTITUȚII. Cine le da curajul să facă toate infracțiunile astea și cine îi ajuta să nu pățească nimic? Vă dați seama ce s-ar fi întâmplat acum dacă PSD ar fi făcut macar un sfert din ceea ce fac acești #penaliinfunctiipublice?”, a scris Lia Olguța Vasilescu pe Facebook.

loading...

Reacția sa vine după ce Clotilde Armand a spus, la Digi24: ”Nouă, USR Plus, ni s-a declarat că camera de filmat din sală nu funcționează. Vrem ca organele de anchetă să aibă acces la înregistrarea completă a acestei camere, vrem să știm cum au putut aceste imagini să ajungă la Antena 3”.

loading...

Incredibil! Pe ea au asigurat-o ca nu functioneaza camerele, reprezentantii USR au mers sa schimbe buletinele si procesele verbale in favoarea ei, noaptea ca hotii, dupa ce reprezentantii celorlalte partide au fost trimisi acasa ca se incheiase procesul de numarare, iar acum are si ea o intrebare: de ce au functionat, totusi, camerele, astfel incat sa ii vada o tara intreaga la furat? Dimineata cerea nici mai mult nici mai putin decat ARESTAREA Gabrielei Firea si a lui Dan Tudorache, dand asigurari si ca asta se va intampla curand. In campanie ne spunea ca nu se bazeaza doar pe voturi, ci si pe INSTITUTII. Cine le da curajul sa faca toate infractiunile astea si cine ii ajuta sa nu pateasca nimic? Va dati seama ce s-ar fi intamplat acum daca PSD ar fi facut macar un sfert din ceea ce fac acesti #penaliinfunctiipublice?

Publicată de Lia Olguta Vasilescu pe Joi, 1 octombrie 2020

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *