sâmbătă, octombrie 24

LOVITURĂ GREA pentru primarul din Sângeorz-Băi, care s-a filmat umilindu-și fiica

Traian Ogâgău, primarul din Sângeorz-Băi, care și-a filmat fiica în vârstă de 14 ani în timp ce o pedepsea ținând-o dezbrăcată, în genunchi, cu mâinile ridicate, își pierde noul mandat, după ce a fost condamnat definitiv, luni, 12 octombrie, de către Curtea de Apel Cluj într-un dosar deschis în 2016, potrivit Bistriţeanul.

Atunci, Ogâgău a fost trimis în judecată pentru că a refuzat să sufle în etilotest, precum și prelevarea de mostre biologice.

loading...

Traian Ogâgău a susținut în 2016 că întreaga scenă este ”o făcătură”. Cineva ar fi anunțat poliția că primarul s-a urcat băut la volan, iar un echipaj l-a oprit în trafic.

Dosarul privind refuzul de a i se preleva mostre biologice a fost înregistrat la Judecătoria Năsăud în decembrie 2018, iar sentinţa a fost dată după un an şi jumătate, fiind condamnat la un an de închisoare cu suspendare, fiind stabilit un termen de supraveghere de doi ani, perioadă în care ar trebui să urmeze un curs de legislaţie rutieră şi să presteze 80 de zile de muncă neremunerată în folosul comunităţii în domeniul serviciilor publice, chiar în cadrul primăriei pe care o conduce.

loading...

Traian Ogâgău a câştigat, în urmă cu două săptămâni, cel de-al doilea mandat de primar al oraşului-staţiune Sângeorz-Băi din judeţul Bistriţa-Năsăud, candidând ca independent.

El a declarat că nu a greșit pedepsind-o pe fetiță și că singura greșeală este că “a trimis filmarea cuiva”. Apoi, fosta soție i-a luat apărarea, într-o postare pe Facebook.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *