luni, octombrie 26

Ludovic Orban și președintele Klaus Iohannis, MOMENT JENANT la călătoria cu trenul

Premierul Ludovic Orban și președintele Klaus Iohannis au ajuns cu o întârziere de 35 de minute în aeroportul Otopeni după călătoria cu trenul. Mai exact, au ajuns la destinație la 50 de minute după ce au plecat din Gara de Nord, nu 15, așa cum se anunțase inițial.  Președintele a declarat că este mulțumit de ritimul în care au fost finalizate lucrările și că prin astfel de investiții în infrastructura de transport se va schimba „fața României”.

„Iată că planul de relansare economică pe care l-am elaborat împreună cu Guvernul Orban începe să își arate și partea practică și pentru a sublinia importanța dezvoltării feroviare am participat astăzi la un test pe singura linie nouă de cale ferată construită din anul 1984 încoace. Dorim să dezvoltăm aeroportul internațional, dorim să îi dăm amploare dar pentru asta e nevoie să poți să ajungi în aeroprot în condiții foarte bune, predictibile. Este evident că în acest fel și în acest ritm vom reuși să modernizăm infrastructura din România. Nu întâmplător am participat la metrou, la autostradă. Dezvoltarea infrastructurii de transport este fundația pe cre se clădește planul România are nevoie de o dezvoltare economică sustenabilă și pentru asta e nevoie de infrastructură de transport. Iar pentru a o putea realiza avem o șansă enormă pentru că putem să folosim bani europeni. Bani europeni am avut și până acuma, dar voință politică a fost puțină”, a spus Klaus Iohannis.

loading...

”Am participat astăzi la un test pe singura linie nouă de cale ferată construită din anul 1984 încoace”, a spus Klaus Iohannis. Este declarația care ne-a adus aminte de ceea ce a spus Ion Cristoiu. Jurnalistul a spus că preşedintele vrea să reia ambiţiile lui Ceauşescu. De asemenea, acesta a precizat că în România nu s-a mai construit nimic în ultimii 30 de ani.

„Eu cred că ce face Iohannis face parte din campania electorală pentru parlamentare. PNL a lansat planul acela de relansare a României. Este o manevră electorală. Nu a mai fost până acum. Trebuie să înțelegem ce vrea Klaus Iohannis. Vrea să reia ambițiile lui Ceaușescu. În România nu s-a mai construit nimic. Cât a făcut Ceaușescu într-o zi, noi nu am reușit să facem în 30 ani.

loading...

În sfârșit începem să construim, să facem ceva. El imi dă un semnal că regimul lui, care sigur alegerile parlamentare par un fleac, va fi o guveranre a marilor construcții. Acestea sunt simboluri. Vor intretine aceste lucruri. Potrivit mișcărilor rezultă că toată țara este un șantier, deși nu este.

Ei dau populației această impresie de reluare a ambițiilor lui Ceaușescu de a construi România. Ei nu vor reforme, ei vor infrastructură. Se reia ambiția constructiilor parcurilor, metrourilor. Semnalul trimis românilor este ăsta: Am inceput spitalul! El nu început… Ambiția nu este a lui Orban, ci a lui Iohannis. Să fie constructor, cu „C” mare. Să rămână în istoria României.

Vom aveam o sesiune ordinară cu 2 moțiuni de cenzură. Este un act al opoziției. Moțiunea de cenzură se depune situația în care opoziția știe că va răsturna guvernul, dar acum știe că nu va răsturna guvernul. Ea se numește: vot de neincredere”, a declarat Ion Cristoiu la emisiunea „Gândurile lui Cristoiu”, difuzată de Alephnews.

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *