luni, octombrie 26

Mădălina Dobrovolschi – DATĂ AFARĂ?

Mădălina Dobrovolschi a făcut un anunț important legat de cariera sa. „A fost ultima emisiune la Realitatea Plus”, a scris, miercuri seară, pe Facebook, Mădălina Dobrovolschi. „Vă mulțumesc mult pentru că ați fost alături de mine. Am simțit în fiecare zi susținerea voastră!”, a transmis Mădălina Dobrovolschi, adăugând ulterior:

„Postul a decis o schimbare de politică editorială. Le mulțumesc și colegilor! O mențiune de final, dar foarte importantă – în comunicatul postului s-a strecurat o eroare – NU MĂ ALĂTUR ECHIPEI DE GUVERNARE. Când voi avea anunțuri despre următorii pași vă asigur că le voi face eu, ca de obicei, aici (n.r. pe contul de Facebook)! Vă îmbrățișez pe toți!”, a conchis Mădălina Dobrovolschi.

loading...

„Într-o societate zguduită de pandemie şi de jocuri politice care ne influenţează viaţa în permanenţă, cu decizii luate peste noapte, avem nevoie de răspunsuri în fiecare zi și de cineva care să știe să pună întrebările potrivite. Vrem să aflăm adevărul de la oameni implicați și analizele pertinente ale profesioniștilor. De luni până vineri, de la ora 21.00, timp de două ore, veți vedea cele mai avizate păreri, cele mai precise previziuni și analize despre evenimentele zilei, despre subiectele care ne interesează.

Fostei realizatoare a emisiunii ,,Legile puterii”, Mădălina Dobrovolschi, îi urăm mult succes şi suntem convinşi că va avea parte de el în continuare datorită profesionalismului de care dă dovadă în fiecare zi”, transmite echipa Realitatea PLUS. Fiica patronului Realitatea Plus îi ia locul Mădălinei Dobrovolschi: va modera emisiunea ‘Legile Puterii’, începând de luni.

loading...

Madalina Dobrovolschi a fost numită, în august 2016, purtător de cuvânt al președintelui Iohannis, având funcție de consilier de stat la Administrația prezidențială. Însă, după concediul de maternitate, Mădălina a renunțat să-i mai fie alături președintelui și în al doilea mandat și s-a întors la pasiunea sa dintâi, jurnalismul. Mai exact, aceasta a revenit pe micile ecrane la Realitatea Plus, acolo unde a ocupat postul de crainică.

„Se încheie o etapa frumoasă din viaţa mea profesională, pentru care îi mulţumesc domnului preşedinte. Îi mulţumesc pentru încredere, susţinere şi ocazia de a învăţa mai mult! Este momentul să mă pregătesc pentru noi proiecte”, anunţa Mădălina Dobrovolschi, pe pagina de Facebook, cu puţin înainte de Crăciun.

Înainte de a ocupa funcția de purtător de cuvânt al președintelui, Mădălina Dobrovolschi a lucrat la mai multe posturi de televiziuni, precum: Antena 3, B1 TV şi, pentru scurt timp, la TVR, înainte de a trece în zona comunicării. De asemenea, pe vreme când era realizatoarea emisiunii de la B1 TV, aceasta a moderat o dezbatere prezidențială și anume cea dintre Klaus Iohannis și Victor Ponta.

 

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *