joi, octombrie 29

Mesajul lui Vladimir Putin, după ce Trump a anunțat că are COVID

Mai mulți lideri mondiali i-au transmis mesaje de însănătoșire președintelui Donald Trump, care a anunțat pe Twitter că a fost infectat cu coronavirus. Anunţul, venit cu o lună înaintea alegerilor prezidenţiale, a stârnit agitaţie pe pieţele financiare internaţionale, potrivit Agerpres.

Președintele Rusiei, Vladimir Putin i-a trimis vineri omologului său american o telegramă în care îi ura însănătoşire grabnică. ”Sunt convins că vitalitatea, buna dispoziţie şi optimismul dumneavoastră inerent vă vor ajuta să faceţi faţă acestui virus periculos”, a scris Putin. „Bineînţeles, îi urăm preşedintelui Trump însănătoşire grabnică”, a comentat și purtătorul de cuvânt al Kremlinului Dmitri Peskov.

loading...

Vicepreşedintele Mike Pence a u transmis pe Twitter un mesaj de însănătoșire pentru cuplul prezidențial. „Karen şi cu mine transmitem dragostea şi rugăciunile noastre dragilor noştri prieteni, preşedintele şi (Prima Doamnă) Melania Trump. Ne alăturăm milioanelor de americani care se roagă pentru însănătoşirea lor completă şi grabnică. Dumnezeu să vă binecuvânteze, preşedinte Trump & minunata noastră Primă Doamnă Melania”.

„Cele mai bune urări preşedintelui Trump şi Primei Doamne”, a scris pe Twitter premierul britanic Boris Johnson, primul lider mondial care a fost spitalizat după ce a contractat COVID-19, mai devreme în acest an. „Sper ca amândoi să se facă repede bine”, a menţionat Johnson în mesajul său.

loading...

„Le urez @realDonaldTrump (preşedintele Trump, pe Twitter) şi @FLOTUS (contul oficial al Primei Doamne) însănătoşire grabnică. COVID-19 este o luptă pe care continuăm să o purtăm cu toţii, în fiecare zi, indiferent unde trăim”, a transmis preşedintele Consiliului european Charles Michel.

„Cele mai bune urări de recuperare completă şi promptă preşedintelui Trump şi Primei Doamne”, a scris pe reţeaua socială directorul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, Tedros Adhanom Ghebreyesus, a cărui organizaţie a fost acuzată de liderul de la Casa Albă de incompetenţă în gestionarea pandemiei, a notat AFP.

Premierul israelian Benjamin Netanyahu şi soţia sa Sara s-au alăturat corului de urări. „La fel ca milioane de israelieni, Sara şi cu mine ne gândim la preşedintele Donald Trump şi Prima Doamnă Melania Trump şi le urăm prietenilor noştri recuperare completă şi rapidă”, a transmis Netanyahu pe Twitter.

Premierul indian Narendra Modi le-a urat la rândul său pe Twitter „însănătoşire grabnică şi sănătate prietenului Donald Trump şi (Primei Doamne) Melania”.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *