sâmbătă, noiembrie 28

Mesajul unui bolnav COVID îi îngrozește pe români: 10 în salon și …

Un bărbat infectat cu noul coronavirus a povestit experiența prin care a trecut. El nu se aștepta să fie totul atât de greu, însă le mulțumește medicilor pentru grija pe care i-au acordat-o. Ba mai mult, bolnavul a ținut să sublinieze că acest virus nu este atât de periculos cum ar fi de exemplu SIDA, ca toată lumea să se ferească de cei infectați.

Spitalul ”Victor Babeș” Timișoara distribuie mesajul unui fost pacient care a stat 12 zile internat în spital.

loading...

”Dragi prieteni. Pentru cei care nu mai cred, vă spun eu, virusul există. Dacă ai noroc faci formă ușoară. Însă nu toți avem acest noroc, eu am simțit-o pe pielea mea. Da, am fost pozitiv. Confirmat în 19.10.2020. Da, am fost internat 12 zile la Victor Babeș. A fost un adevărat coșmar: 12 zile de spitalizare plus 5 de izolare, în total 17 departe de fetele mele. Am trecut cu bine datorită medicilor extraordinari de la Victor Babeș, adevărați îngeri”, scrie fostul pacient.

„Da! E nașpa, iar spitalele sunt pline. Am fost 10 în salon. Când se elibera un pat, nu dura 5 minute și era ocupat cu alt pacient. Am avut 4 zile grele, cu oxigen suplimentar. 4 zile în care cu greu m-am ridicat pe marginea patului. Dar am trecut cu bine datorită celor de la V. Babeș. Aveți grijă de voi. Respectați regulile: Mască, dezinfectant, spălat pe mâini, distanțare”, adaugă fostul pacient.

loading...

Acesta ține să precizeze că „bolnavii Covid, cei care au trecut prin boală, nu au râie. Nu au Sida. Au avut o boală virală. Luată la magazin, la benzinărie sau pe stradă”, adăugând că bolnavii nu s-au îmbolnăvit „pe centură”.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *