miercuri, octombrie 21

Mihai Gâdea, mesaj de ULTIM MOMENT. ”Ne vedem în Instanță”

Mihai Gâdea a anunțat, joi seară, la „Sinteza zilei”, că Antena 3 va intenta procese tuturor celor care au calomniat postul de televiziune în urma dezvăluirilor făcute în cazul posibilelor fraude de la alegerile locale. Vizat este și un membru CNA care a folosit cuvinte inacceptabile la adresa postului TV, a precizat CEO-ul Antena 3.

„Vreau să fac un anunț. Au fost unii, ca la un semn nevăzut, care astăzi s-au apucat să lanseze calomnii, minciuni și o serie întreagă de lucruri care sunt intolerabile în ceea ce privește postul nostru de televiziune. Fac un anunț în această seară ca să fie clar pentru toată lumea.

loading...

Vom intenta procese tuturor celor care au făcut acest lucru, inclusiv acelui membru CNA care și-a permis să folosească cuvinte inacceptabile la adresa postului nostru de televiziune. Nu mai merge așa! Cine are impresia că poate să calomnieze, să mintă, să înjure și așa mai departe, trebuie să plătească pentru asta”, a spus Mihai Gâdea.

 

loading...
loading...

1 Comment

  • gica70

    Era si timpul! Era cat pe ce sa fiti desfiintati si nu ca nu v-ati platit datoriile precum Realitatea ci pentru ca v-ati legat de clanul Basescu (puscarie pentru fratele sau, Mircea, datorita dovezilor voastre), de procurori care au incalcat legea (vestitul portocala care este anchetat acum), de hotiile sasalaului de la Cotroceni (a pierdut 2 case). Sunt mult mai multe dar acum este cazul sa fiti foarte activi si vigilenti, sa raspundeti, legal, tuturor atacurilor. Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *