miercuri, octombrie 21

Ministerul Sănătății, despre cântăreața – fotomodel care monitorizează spitalele regionale

Codruța Elena Filip ar fi fost angajată în Ministerul Sănătății în urma unui interviu la care a obținut un punctaj de 89,33, scrie Newsweek.ro, care publică rezultatul probei de interviu în urmă căruia Elena Filip a fost declarată admisă.

Ministerul Sănătății a declanșat o anchetă internă după ce în spațiul public au apărut informații despre angajarea fără concurs pe un post de consilier debutant la Direcția Monitorizare, Implementare Spitale Regionale din minister, a unei cântărețe fotomodel în vârstă de 24 de ani.

loading...

„Urmare a informațiilor apărute in spatiul public, Ministerul Sănătății precizează că nu există niciun angajat in cadrul instituției cu numele precizat in articol”, precizează, însă, Ministerul Sănătății, potrivit Digi24. De asemenea, ministerul susține că a fost declanșată o anchetă internă pe acest subiect.

Newsweek România: ”Ministerul a negat informația, dar dovezile arată că funcționarii mint.

loading...

Purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătății, Oana Grigore, a anunțat pe grupul de comunicare, ca umare a informațiilor făcute publice de Newsweek România, că „nu există niciun angajat în cadrul instituției cu numele precizat în articol.”

Ulterior, răspunzând întrebărilor jurnaliștilor, purtătorul de cuvânt al ministerului a precizat că aceasta nu este angajată în instituție, nu este nici funcționar sau personal contractual.

Din informațiile obținute de Newsweek România, însă, rezultă că „contractul a fost transmis la semnat încă data de pe 15 august 2020, iar după ce s-au obținut semnăturile, dar fără cea a ministrului, a fost introdus în Registrul General de Evidență a Salariaților, pe scurt ReviSal, în data de 31 august 2020, cu o zi înainte de începerea contractului de muncă.”

Purtătorul de cuvânt al MS, Oana Grigore, nu a răspuns nici la telefon, nici la mesajele transmise de către Newsweek România.

În data de 2 septembrie 2020, după prima zi de muncă, cântărețul Valentin Sanfira a publicat pe contul său de Facebook legitimația de serviciu a viitoarei sale soții, legitimație cu însemnele Guvernului României și ale Ministerului Sănătății. „Felicitări, iubirea mea! Sunt cel mai mândru de tine!”, a scris Valentin Sanfira.

 

Mai mult, Codruța Filip a menționat pe contul ei de Facebook, pe care ulterior l-a blocat, că este angajată a Ministerului Sănătății.”

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *