miercuri, octombrie 21

Mircea Badea: Pare caz de targă, de perfuzii în cap

„Reacţia Violetei Alexandru pare caz de targă, de perfuzii în cap. Doamna Violeta Alexandru a făcut multă paradă când a devenit ministru, că este foarte accesibilă şi şi-a postat numărul de telefon, l-a pus pe Facebook, de vreo doi ani de când este ministru. Ce-a făcut după aia… Domnul ăla de la Casa de Pensii era în spital şi dânsa i-a făcut public numărul de telefon să îl sune pensionarii”, a spus Mircea Badea la Antena 3.

”Eu, atunci, fiind preocupat să provoc pe cineva, am zis: „Domnule, uite preşedintele Consiliului Judeţean este ăsta, mail-ul lui public este ăsta. Uite, doamna asta este ministrul Muncii, ăsta e numărul de telefon. Asta e Direcţia de Protecţia Copilului unde lucrează mama uneia dintre agresoarele fetei din Târgu Jiu.

loading...

Şi doamna Violeta Alexandru a zis gata, este momentul să mă dau eu primadonă şi să mă dau victimă. Și dânsa, împreună cu uriaşul aparat de propagandă care o deserveşte, zice mi-a făcut Badea public numărul de telefon. Ori eu îl am de pe pagina dânsei. Este fake news. Nu eu i-am făcut public numărul de telefon. Pai eu am scris pe pagina ei?”, a adăugat  Mircea Badea, în emisiunea „Sinteza Zilei”, de la Antena 3.

Violeta Alexandru a scris, pe contul său de Facbook, o postare legată de faptul că numărul său a fost făcut public pe internet. Totul este o prostie deoarece cu mult timp în urmă, ministrul muncii Violeta Alexandru își făcuse publicul numărul de telefon pe pagina sa de Facebook.

loading...
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *