sâmbătă, octombrie 31

Mircea Badea, ISTERIZAT pe Facebook. Pe bună dreptate / Material +18

Realizatorul Antena 3 Mircea Badea vine cu informatii noi despre ce s-a intamplat cu la T. Jiu in cazul agresoarei de 14 ani.

”Da, copiii inocenti din Targu Jiu, care schingiuiau si filmau copii mai mici, si care acum sunt brusc victime si nu inteleg valul de ura, de fapt aveau un gang. Adica o banda. Care asta isi propunea si asta facea. Va arat toate dovezile duminica. Intr-o tara normala era speta DIICOT, dar n-avem in realitate procurori la colonie. Nu-i nimic, ma ocup eu.

loading...

Domnul care posteaza filmul este luptator american de mma, prieten cu Connor Mcgregor. Spune ca imagjnile sunt foarte greu de privit si ca vrea sa gaseasca victima ca sa o ajute in orice fel ar avea nevoie. Intre timp, in Romania, se face scut in jurul agresorilor care incearca sa para ei victime. PRIVITI FILMUL, daca aveti peste 20 de ani. Revin in jumatate de ora cu numerele de telefon promise ieri.

loading...

Mama agresoarei principale lucreaza de 18 ani la PROTECTIA COPILULUI?!?!?!? Mie mi se pare intolerabil si vreau sa schimb asta. Directia tine de ministerul muncii, dar e cumva in subordinaea Consiliului Judetean. Daca simtiti ca mine, iata cateva date de contact:
Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, PNL: 0723 257 640
Directia unde lucreaza mamicutza anului:0253-212518
0253-223693
In fotografie aveti numele si datele Presedintelui Consiliului Judetean de la PSD.

Doamma Procuror General Scutea, doamna Giorgiana Hossu, Procuror Sef DIICOT, haideti sa ne prefacem ca eu sunt de la SRI sau de la Presedintie, asadar concentrati-va la ce va spun: copilasii minunati din Targu Jiu, care au schingiuit de 3 ori copii mai mici si au filmat constituie un gang, o banda, adicatelea crima organizata. Iata cateva dovezi de la copilasul baietel care flutura pistoale la scoala si care spunea in film:”loveste-o mai tare, in pu*a mea! a lesinat, in pu*a mea?” Mai sunt si alte dovezi, dar poate va faceti treaba.
P.S. Daca trebuie neaparat sa sune un telefon SRI, cred ca pot face si asta, dar chiar e nevoie?”, a scris Mircea Badea pe pagina de socializare.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *