marți, octombrie 27

Mirel Curea, despre Violeta Alexandru: Așa ceva înseamnă „minte prăjită”! Bine că este cu mască!

”Așa ceva înseamnă „minte prăjită”! Bine că este cu mască!”, a scris Mirel Curea pe pagina de socializare. Acesta face referire la faptul că Violeta Alexandru se plânge că pesediștii i-au pus numărul de telefon pe internet dar în realitate chiar ea l-a pus.

”Pe pagina de facebook a ministrului muncii, Violeta Alexandru, se pot vedea concomitent două chestii. În stânga. la rubrica „Despre”, numărul telefonului personal, afișat acolo de titulara paginii, adică de însăși doamna ministru, și în dreapta un text în care tot doamna ministru se plânge de faptul că numărul ei de telefon „a fost afișat astăzi de PSD-iști pe internet”.

loading...

Pentru ca prăjeala minții să fie cât mai din categoria „scrum”, aceeași madam ministru posta acum câteva luni, pe aceeași pagină a ei de facebook, numărul de telefon al presedintelui Casei Nationale de Pensii, aflat la acea dată în spital, grav bonav de inimă, în ideea că „a venit momentul” să fie sunat de pensionari. Asta chiar în zilele când o dădea afară pe liftiera ministerului, ca măsură de revigorare a economiei.

Foarte important!” Pe principul obiectivității de tip „după una rece, vine și una una caldă”, semnalez ca pozitiv faptul că doamna ministru și-a pus la profil o poză cu mască, ceea ce poate ajuta mult la combaterea depresiilor atât de frecvente odată cu apropierea toamnei”, a scris Mirel Curea pe pagina de socializare.

loading...
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *