luni, octombrie 26

Mirel Curea, după MÂRLĂNIA lui Rareș Bogdan: Cred că mai jos decât atât, un „bărbat”, chiar și în roz, nu …

Rares Bogdan și-a arătat adevărata față! Un om fără bun simț că doar așa se poate explica halul în care a ajuns să vorbească. Nu poate arăta altceva desi se lauda ca e intelectual. El are o reactie dementă la adresa Avocatului Poporului, Renate Weber. Intr-o tara civilizata, un politician si-ar da demisia dupa un astfel de derapaj dar nu in Romania unde nesimtirea este folosita cu succes in scop electoral. Oare asa vorbeste Rares Bogdan si cu sotia? Oare poate da exemple de moralitate când anul trecut îl înjura pe Mihai Chirica și acum aproape îl pupă în fund?

„Aceasta nenorocita ordinara, agent de influenta impotriva Statului Roman, numita de Dragnea si Tariceanu ca Avocat al Poporului, mizerabila care a BLOCAT aplicarea Legii prin care am taiat pe 28 Ianuarie PENSIILE SPECIALE, prin sesizarea facuta la o Ccr in care 8 din 9 judecatori sunt beneficiari de pensii speciale, continua ticalosiilor!!!!”, a scris Rares Bogdan pe Facebook. Jurnalistul Mirel Curea a reacționat.

loading...

”Rares Bogdan, despre Renate Weber, o doamnă cu foarte multă carte, cu foarte multă demnitate:
„Aceasta nenorocita ordinara, agent de influența împotriva Statului Roman, numita de Dragnea și Tariceanu ca Avocat al Poporului, mizerabila care a BLOCAT aplicarea Legii prin care am tăiat pe 28 Ianuarie PENSIILE SPECIALE, prin sesizarea făcută la o Ccr in care 8 din 9 judecători sunt beneficiari de pensii speciale, continua ticăloșiilor!!!!”
Cred că mai jos decât atât, un „bărbat”, chiar și în roz, nu poate ajunge!”, a scris jurnalistul pe pagina de socializare.

”Astfel de mardeiași cocliți contează doar pe granițele bunului simț pe care atacații în acest hal descalificant nu le vor trece niciodată. În locul doamnei Renate Weber, eu aș traduce postarea în cele cinci limbi mari ale Europei și aș trimite-o, cu antetul Avocatului Poporului, către toți membrii Parlamentului European, inclusiv pe adresa șefilor Partidului Popular European, spre președinta Comisiei, spre cîțiva comisari, începînd cu cel pentru Justiție, la CEDO, Greco, Comisia de la Veneția și la Curtea Europeană de Justiție; aș sesiza de asemenea comisii parlamentare din Parlamentul României și aș solicita o anchetă cu audieri publice. Deloc în ultimul timp, l-aș da în judecată, cu solicitare de despăgubiri care, dacă e posibil, să intre în conturile instituției înjurate de neamul prost cățărat pe crăci din nefericire doar teoretic impracticabile declasaților din această jalnică ligă”, a scris si Sorin Faur.

loading...

”Circarul” a fost pus la zid pana si de simpatizantii lui:

Oricât de dezagreabile/incorecte pot fi anumite decizii, mi se pare josnic și dezamăgitor sa numești un suflet din jilțul tău arătând cu degetul „nenorocita ordinara”.
Josic, josnic, josnic!
Imi place ce a punctat ea și e adevărat, jobul ei e sa revizuiască aceste legi, apoi voi, legiferantilor, Guvernule, ce mai așteptați? Sa va facă și treaba?
Ah, erați ocupați sa va dați cu metroul, mai, mai ca voi l-ati construit cu propriile mâini… Ori erați în campanie…
Mana pe treaba și nu mai instigati la ura, frica, lăsați prostelile!

Rares Bogdan, vad ca stii sa.ti alegi CUVINTELE! Ce spui e valabil aceeasi caracterizare si pentru SOTIA TA ? ESTI MIZERABIL in limbaj ,nu asa se face CAMPANIE

Ce vocabular ales au cei din marea alianță PNL-USR!

Limbaj specific pentru un europarlamentar.
Voi vă faceți ca promiteti dar din neputința ai injurati pe alții. Dacă este o lege care trebuie respectată primii sunteti voi si dupa accea urmăm si noi.
Legile sunt bune numai cand va convin vouă.
Domnule suntem într-o țară democrată dacă nu stiai .Dacă CCR spune ceva inseamna ca asa este si voi ati gresit undeva.
Asa ca osul la muncă si mai puțină gargară.

loading...

1 Comment

  • Cornel Gheorghe

    Rareș Bogdan, pentru cine nu-l cunoaște, este un pericol social, mai pronunțat decât Klaus iohannis, Ludovik Orban sau Nelu Tătaru !!! Un mâncător deKKT , periculos, infatuat și ipocrit ! Numai despre DEMOCRAȚIE să nu-l întrebați, pentru că este DECIS pe Dictatură Nazisto- Hortistă !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *