vineri, octombrie 30

Mirel Palada dă cu BAROSUL: V-AM ZIS!

Sociologul Mirel Palada face o tristă radiografie a societății și a măsurilor luate de cei ce își spun ”autorități”. Acesta este revoltat pe pasivitatea oamenilor.

”V-am spus că o să ne închidă imediat după alegeri. N-ați vrut să credeți. Ați zis, probabil, că e Palada nebun la cap. Ca și la sondaje. V-a fost mai la îndemînă să-l credeți pe Pieleanu. Credeți în continuare, pufoșilor. Vă meritați soarta. Și beți încet, că-i rece…

loading...

Închid teatrele? Foarte bine! O cloacă de deontologi. Să fie primit.  Închid restaurantele? Foarte bine! Primesc ce au votat. Să fie primit. Ne închid pe toți? Foarte bine! Oricum nu merităm altceva.
Ne vedem pe 6 decembrie. O să fie mărinimoși. O să ne dea drumul în permisie de o zi, să votăm.

Că trebuie musai să fim proști să punem botul din nou la îndemnurile lor de mimat democrația, să aibă ei pretext să numere cum trebuie, cu sacii și cu procurorii, să fure cinstit, în văzul camerelor de supraveghere neacoperite din greșeală, să iasă cine trebuie.
Și apoi gata! Cu toții înapoi la coteț. Să nu cumva să vă faceți planuri de Crăciun. Ce e aia Crăciun? Sînteți creștini la cap? Potoliți-vă cu tîmpeniile. Crăciunul e o prostie retrogradă, medievală. Stați în casă dacă vă pasă.
Hai, că meritați.

loading...

În fiecare zi, sute de mii de credincioși fac pelerinaj de două ori pe zi la Sfîntul Mucenic Metrou. Și dus, și întors. Înghesuiți strîns unul în altul, mult mai înghesuiți decît stau la coadă la Sfînta Paraschieva nasoalele de babe medievale pe care le demonizează prin înfierare deontologică toți progresiștii perfecți ai acestei lumi perfecte.
Însă pentru că e pelerinaj laic, nu se pune. Deși e de departe cel mai clar focar de transmitere colectivă, distinșii înțelepți triști, dar mereu fără de greș de la Grupul de Prostire Strategică A Populației se fac că plouă. Metroul? Doamne ferește! Nici nu există așa ceva pe aici. Poate la Cluj…
Vă place cum sînteți prostiți pe față? Vă place. Vă place. Beți încet, căci conține rulmenți și cartele magnetice.”, a scris Mirel Palada.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *