marți, decembrie 1

Mirel Palada, despre DECIZIA care a SCANDALIZAT România

”Piețele agricole în spații închise au fost interzise, căci vîntură covidul. E spațiu închis, se întâmplă chestii. Doar dacă le sparg zidurile au voie să funcționeze. Întrebare: supermarketurile nu tot spații închise sînt? Acolo nu se vîntură la fel covidul? Oare cînd o să le spargă și lor zidurile, să-i țină în ploaie și în frig, că tot fac o grămadă de bani pe spinarea românilor?

Întrebare: secțiile de votare din școli nu tot spații închise sînt? Acolo nu se mai vîntură la fel covidul? De ce nu mută urnele de vot afară, în ploaie și frig, să se evite infectarea, dacă tot mor de grija oamenilor, să nu cumva să se îmbolnăvească? Mama voastră de ticăloși. Nu v-ar mai ajunge Crăciunul întregi și sănătoși. Putrezi-v-ar grija în voi să vă putrezească de nemernici fățarnici și de iude fără de suflet…”, a scris Mirel Palada pe pagina de socializare.

loading...

Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL, a vorbit, luni seară, la Antena 3, despre măsurile luate de Guvernul liberal pentru a evita răspândirea virusului în rândul populației. Rareș Bogdan a declarat că măsura suspendării activității piețelor din spații închise trebuie regândită, scrie G4Media care citează Antena 3.

“Și eu încerc să înțeleg cum au recomandat specialiștii să închidem complet piețele închise, dar să păstrăm Mega Image, Metro sau Carrefour, mi-e greu să înțeleg, recunosc, acest lucru”, a declarat, luni, Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL, potrivit G4Media care citează Antena 3.

loading...

“Trebuie reanalizată situația. Trebuie să găsim o formulă ca acești oameni, producători români, să își vândă produsele. Nu mai bine facem reguli pentru oamenii care intră în piață să respecte regulile, să poarte mască?”, a declarat Rareș Bogdan. Reacția vine după ce Ludovic Orban, premierul României, a venit luni cu noi precizări privind activitatea producătorilor.

“Atât producătorii, cât și clienții sunt persoane mai în vârstă și sunt expuși. Este o măsură temporară și evident urmărește să apere sănătatea oamenilor. Diferența între piață și supermarket e mare: la supermarket sunt sisteme de ventilație, sunt sisteme prin care se respectă măsurile… Diferența este dată de transmiterea virusului. Cine vrea să cumpere în continuare de la piață poate cumpăra în continuare de la piață”, a explicat Orban. Restricția privind suspendarea activității piețelor din spațiile închise a fost inclusă în Hotărârea 52 transmisă vineri de Comitetul Național pentru Situații de Urgență.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *