marți, octombrie 27

Mișcarea lui Rareș Bogdan după JIGNIREA Renatei Weber. Câtă lașitate

Rareș Bogdan vrea să își șteargă urmele dar nu prea reușește și arată doar cât este de laș. Acesta și-a modificat postarea de pe Facebook cu privire la Renate Weber. Acesta probabil a vrut să lase de înțeles că puțina presă care l-a taxat a făcut un fake news. Ghinionul lui este că au rămas capturile dar și dacă apelezi la istoricul editărilor de pe pagina lui se vede clar când si ce a modificat.

”Nu exista caracter mai imund, mai sulfuros, mai pestilential in lumea politica decat cel al lasului Rares Bogdan! Acest personaj de circ nu se dezminte nici de aceasta data! Nu i-a cerut scuze public Renatei Weber pentru modul absolut marlanesc in care i s-a adresat, a ales, in schimb, sa-si modifice postarea, noaptea trecuta, noaptea ca hotii dupa ce o mica parte a presei a reactionat si dupa ce facebook-ul a luat foc! Asta e , in capul lui, viitorul prim-ministru al Romaniei, asta e marele om politic, asta e urmasul Bratienilor, asta e prim-vicele PNL, asta e motorul campaniei liberale, asa vorbeste un liberal de frunte cu o doamna!”, a scris Ionut Cristache pe pagina de socializare.

loading...

 

loading...

Situația din PNL îl face pe Rareș Bogdan să fie nervos. Ludovic Orban este pe făraș. Klaus Iohannis nu il mai doreste dar nu poate face nimic pana nu trec alegerile, cel putin cele locale. Cozmin Gușă, consultant politc, a spus cine ar fi preferatul lui Klaus Iohannis în acest moment. Nu vorbim de Rareș Bogdan, acesta deveninind de un isteric patologic in ultima vreme. Probabil a aflat si el vestile proaste.

„Rareș Bogdan, în acest moment, trebuie să mai aștepte, că până convinge partidul să îl susțină vor mai trece 1-3 ani. Favoritul lui Klaus Iohannis, în acest moment, este şi favoritul Angelei Merkel şi al lui Joseph Daul, liderul popular, partenerul lui, Siegfried Mureşan, pentru că despre el e vorba. El ar ocupa un pole position greu de impus în partid ca prim-ministru în locul lui Orban”, a spus Cozmin Guşă, într-un interviu pentru DCNews.

”Ceea ce o să spun acum, chiar mă gândeam că ești singurul interlocutor (n.r. Bogdan Chirieac) din presa românească cu care pot discuta acest subiect extrem de sensibil pentru statul român. Din surse zero am aflat azi de dimineață despre discuția tensionată care a avut loc la Cotroceni între Iohannis și un Orban disperat care a rupt poarta Cotroceniului, a cărui disperare nu vine dintr-un scor prost al PNL la nivel național. Marea problemă a lui Orban este că Nicușor Dan este în postura de a pierde. Scorul mic al PNL în București îl va face pe Ludovic Orban ca-n noaptea alegerilor să devină victima celor care doresc să-l dea jos de la conducere” a spus Cozmin Gușă, în emisiunea DCNews.

”Orban s-a dus la președinte și i-a cerut să implice instituțiile statului în efortul de a-l ajuta pe Nicușor Dan să nu piardă alegerile, vă spun din surse zero” a continuat consultantul politic. Conform acestuia, serviciile secrete au refuzat implicarea în alegerile locale 2020, pentru victoria lui Nicușor Dan în București.

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *