luni, octombrie 26

Moment trist pentru România. I. Cristache: Sa va fie rusine, de la cateva chiar aveam pretentii!

Limbajul lui Rareș Bogdan la adresa unei doamne este privit ca o normalitate de către celelalte. Jurnalistul Ionut Cristache s-a arătat revoltat pe pagina de socializare. Nici presa nu-i mai taxează derapajele lui Rareș Bogdan de când a mâncat bănuți din palma lui Ludovic Orban. Bani publici.

”Se implinesc curand 12 ore in care NICIO femeie liberala, NICI MACAR UNA nu a luat pozitie si nu a condamnat public derapajul prim-vicepresedintelui PNL, Rares Bogdan la adresa Renatei Weber! Sa va fie rusine, de la cateva chiar aveam pretentii! Si sa le fie rusine tuturor femeilor cu notorietate din tara asta, jurnaliste, doctorite, avocate, profesori universitari, etc care nu au reactionat si TAC! SA VA FIE RUSINE!!!”, a scris Ionut Cristache pe pagina de socializare.

loading...

Preşedintele de onoare al Asociaţiei Magistraţilor din România, Viorica Costiniu, a reacţionat după afirmaţiile făcute de Rareş Bogdan la adresa Avocatului Poporului, Renate Weber. Fostul judecător îi cere premierului Ludovic Orban să se delimiteze public de europarlamentarul PNL. Viorica Costiniu i-a transmis premierului într-o scrisoare deschisă că libertate de exprimare nu înseamnă termeni ai unui limbaj de joasă speţă şi atacul verbal în locul cuvintelor.

loading...

Fostul magistrat spune că „mesajul politicienilor certaţi cu morala, inclusiv cea politică daca ea mai supravieţuieşte, îndeamnă la lipsă de respect faţă de autorităţile statului, a celor care le conduc şi le reprezintă, îndeamnă, în mod josnic, la o conduită de derbedeu, de huligan care unui om de rand i se impută imediat prin lege, prin morală şi lipsa celor 7 ani de acasă.”

„Vă cer dle Prim ministru, după ce veţi lectura ştirea care mi-a provocat o stare de silă faţă de cum se desfăşoară viaţa politică şi în aceste vremuri, să verificaţi veridicitatea acesteia şi, în cazul în care ea este reală, să sancţionaţi public şi să vă delimitaţi de cel care, coleg de partid fiind, huiduie o autoritate a statului, conducerea acesteia”, scrie fostul magistrat.

Preşedintele de onoare al Asociaţiei Magistraţilor din România îi cere lui Ludovic Orban să îşi „readucă urgent politicienii la ordine pentru un comportament decent, respectuos, exemplu pentru toţi cei care, indiferent de partid sau nuanţa politică nu reuşesc să se desprindă prin limbaj şi atitudine de periferia societăţii.”

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *