luni, octombrie 26

Mugur Ciuvică, despre viitorul lui Ludovic Orban

Mugur Ciuvică a vorbit despre alegerile parlamentare, în exclusivitate pentru DC NEWS. Va rămâne Ludovic Orban premier al României?

Întrebat de analistul politic Bogdan Chirieac dacă va rămâne Ludovic Orban premier și după alegerile parlamentare, Mugur Ciuvică a răspuns, în exclusivitate pentru DC NEWS:

loading...

„În mod normal nu ar trebui să rămână premier nici el, nici Guvernul ăsta absolut incapabil și periculos în condițiile de pandemie. Dar în mod anormal, așa cum se întâmplă lucrurile în politica românească, cred că va rămâne, da”.

„Situația asta care e complet scăpată de sub control. Principala problemă pentru noi în viitor”

loading...

„Partea asta administrativă din lumea politică este înfricoșătoare în continuare. E un haos general. Chestiunea asta cu COVID-ul, este clar, mult peste capacitățile organizatorice ale actualei puteri și asta cred că va fi principala problemă în următoarea vreme, dincolo de jocuri politice, dincolo de aranjamente, dincolo de rezultatele de la locale, dincolo de parlamentare, dacă vor fi sau nu. Situația asta care e complet scăpată de sub control, asta va fi principala problemă pentru noi în viitorul nu neapărat foarte apropiat, pe termen mediu, până când s-o rezolva pe glob cu pandemia”.

Mugur Ciuvică a răspuns la „cea mai grea întrebare” vizavi de DNA, pusă de analistul politic Bogdan Chirieac la interviurile DC News.

În cadrul unui interviu acordat pentru DC News, Mugur Ciuvică a fost întrebat de analistul politic Bogdan Chirieac dacă crede că „statul de drept va da drumul la DNA ca să rezolve problemele?”.

Mugur Ciuvică a răspuns că „asta e cea mai grea întrebare. Nu știu. Văd o oarece agitație în zona de propagandă securistă, am văzut un pic și ieșirile și un răspuns al lui Iohannis la o întrebare poate servită… Am văzut și ieșirea absolut penibilă a șefului DNA la o doamnă colonel din presa securistă. E prea devreme să-mi fac o idee clară”.

În continuare, Ciuvică a explicat că „e posibil să înceapă iarăși cu niște stalinisme de tip băsist, dar e posibil să și continue lucrurile în formula pe care au prezentat-o apărătorii democrației în ultimii ani, în sensul în care DNA nu va mai face jocuri politice, se va ocupa de cazuri de corupție și nu va mai urmări să bage în pușcărie oameni politici, adversari politici ai puterii.”

„E greu să spun ce o să întâmple de acum încolo. Hai să vedem. O să ne dăm seama în scurt timp, o lună-două”, a încheiat Mugur Ciuvică.

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *