joi, octombrie 29

Mugur Mihăescu intervine în scandalul momentului: USR este un partid de …

Actorul Mugur Mihăescu satirizează partidul USR, dar și pe câștigătoarea alegerilor locale în sectorul 1, Clotilde Armand, într-un filmuleț postat pe contul său de Facebook. Mugur Mihăescu, cunoscut pentru rolul poliţistului Garcea şi spectacolele de umor ale grupului Vacanţa Mare, se adresează lui Clotilde Arman în limba sa natală pe un ton satiric, potrivit psnews.ro. Acesta o întreabă despre acuzațiile care i se aduc, după ce în presă au apărut imagini în care niște oameni intră într-o sală plină cu saci cu voturi.

„Ați declarat că USR este un partid de neprihăniți, ca în „Urzeala Tronurilor”. Păi dacă USR este de neprihăniți, ce căutau dragonașii în camera cu voturi?”, a întrebat actorul în filmulețul postat pe Facebook.

loading...

Imaginile au fost difuzate la postul de televiziune Antena3, iar în urma acestora s-a speculat că ar fi vorba despre de imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zona securizată a Biroului Electoral Sector 1 București .Clotide neagă acuzațiile și susține că acei saci făceau parte din personalul tehnic al BES1, iar acuzațiile fac parte dintr-un plan orchestrat de PSD împreună cu Antena 3.

loading...

Pour “Sectorul 1” – Bucharest😜. Ca sa-mi sara si USR-ul in cap😁😁😁😁 ca doar de astia nu ma luasem…

Publicată de Mugur Mihaescu pe Joi, 1 octombrie 2020

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *