sâmbătă, octombrie 31

Nicușor Dan: Este jenant că PNL, la disperare, recurge la această MINCIUNĂ / VIDEO

Nicuşor Dan e candidat independent la alegerile locale şi este susţinut de PNL și USR-PLUS. Lucian Romaşcanu, purtătorul de cuvânt al PSD, a publicat o filmare mai veche cu Nicuşor Dan în care critica în termeni duri PNL-ul, în condiţiile în care acesta e partidul care îl susţine pentru Primăria Capitalei.

„Ceea ce zice acum lumea de bună credință, pe baza înregistrărilor publice, zicea PNL acum 4 (patru) ani, spre tristețea neconsolabilă a Nicușorului. Este omul mafiei imobiliare? Deci fumul nu iese fără foc, iar susținerea de acum a lui Nicu Șordan de către PNL are următoarele explicații:

loading...

– impotența în formă continuată a PNL de a avea un candidat propriu la București

– flexibilitatea principiilor cu simptomul jenant „e al nostru, e bun” (vezi și primarul cu fetele în primărie, candidatul ce-și teroriza copila etc. etc.).

loading...

Rușine!”, a scris Romaşcanu pe Facebook.

În respectivul clip video, Nicuşor Dan spunea că „E penibil ca acest atac să vină din partea PNL şi este jenant că PNL, la disperare, recurge la această minciună. Sunt minciuni ordinare. Jos aici scrie material produs la comanda PNL Bucureşti. Sunt foarte jenat că am ajuns în situaţia aceasta”.

#festivalulmagariilorCeea ce zice acum lumea de bună credință, pe baza înregistrărilor publice, zicea PNL acum 4 (patru) ani, spre tristețea neconsolabilă a Nicușorului. Este omul mafiei imobiliare? 🤔Deci fumul nu iese fără foc iar susținerea de acum a lui Nicu Șordan de către PNL are următoarele explicații:- impotența în formă continuată a PNL de a avea un candidat propriu la București- flexibilitatea principiilor cu simptomul jenant "e al nostru, e bun" (vezi și primarul cu fetele în primărie, candidatul ce-și teroriza copila etc. etc.)Rușine! 😡

Publicată de Lucian Romascanu pe Vineri, 18 septembrie 2020

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *