marți, octombrie 20

Noile restricţii anti-COVID. Restaurantele, teatrele şi cinematografele se închid. Păcănelele …

Comitetul Municipal pentru Situaţii de Urgenţă s-a reunit marţi după-amiază, pe fondul creşterii susţinute a cazurilor de coronavirus în Capitală şi a numărului de spitalizaţi la terapie intensivă şi în situaţia în care autorităţile au anunţat, tot marţi, un număr-record de decese provocate de COVID-19: 73.

Conform deciziilor adoptate în şedinţă, restaurantele, teatrele și cinematografele din Capitală îşi vor înceta activităţile cu public în interior. La fel se va întâmpla şi în cazul saloanelor în care se organizează evenimente, iar purtarea măștii va fi obligatorie în intervalul 7.45 – 21.15 în zona școlilor. Noile restricţii au fost anunţate de prefectul Capitalei, Gheorghe Cojan, şi intră în vigoare de miercuri.

loading...

Ele rămân valabile până când rata cazurilor de COVID-19 la mia de locuitori scade sub valoarea 1,5 iar analiza situaţiei ar urma să se facă săptămânal.

„Angajaţii afectaţi din firmele care care îşi restrâng activitatea, din domeniul Horeca şi industria spectacolelor, vor beneficia de măsuri de sprijin”, a spus prefectul.

loading...

Surpinzător, conform deciziei de marţi, cazinourile ar urma să rămână deschise.

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *