vineri, octombrie 23

Nu le mai pasă de nimic. PNL, o nouă numire CONTROVERSATĂ

Liberalii nu mai țin cont de nimeni și nimic. Fiica unui primar din Mehedinţi a fost numită în Consiliul de Administraţie al Uzinei Termoelectrice de la Midia Năvodari, după ce la începutul anului fusese angajată consilier PR la Ministerul Economiei. Asta deşi studiile nu o recomandă deloc pentru noua funcţie, potrivit dcnews.ro.

Este vorba despre Antonia Lidia Truşcă, fiica lui Constantin Truşcă, primarul PNL din comuna Şimian, judeţul Mehedinţi.

loading...

„În temeiul legii societăţilor, în conformitate cu prevederile HG de înfiinţare a Societăţii „Uzina Termoelectrică Midia” S.A, se alege în calitatea de membru al Consiliului de Administraţie al Societăţii doamna Truşcă Lidia Antonia”, se arată în documentul de numire.

Și ca bătaia de joc să nu se oprească aici trebuie spus că tânăra nu are, însă, nicio competenţă pentru postul ocupat. Conform CV-ului acesteia, a absolvit în 2018 Facultatea de Litere din cadrul Unversităţii din Craiova, specializarea Studii de Limba Engleză şi Literatura Engleză, cursurile de masterat, după ce în 2016 absolvise Facultatea de Litere din cadrul Universităţii Bucureşti.

loading...

Nu este prima numire controversată făcută de liberali. PNL l-a numit în funcţia de secretar general adjunct al Ministerului Economiei (de unde vine şi Antonia Truşcă) pe şeful clubului de table din Giurgiu, Gicu Iorga, iar la conducerea Spitalului Judeţean Neamţ pe Marian Ghiţă, care era patronul unor firme de pompe funebre.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *