luni, octombrie 26

Nu poate accepta înfrângerea la alegeri: Depun PLÂNGERE PENALĂ!

După scandalul de la Primăria Sectorului 1, un altul mocnește și la cea a Sectorului 5 din Capitală. Candidatul PNL- USR- PLUS, Cristian Băcanu a anunțat că va depune plângere penală și a cerut renumărarea totală a voturilor.

”In urma analizei realizate de grupul de lucru format ieri de echipa mea din PNL, am identificat suspiciuni privind existenta unei fraude la votul din sector. De exemplu, 92 voturi PNL la consiliul local și 63 la General într-o secție. Cine votează PNL la CL votează la fel și la CGMB, nu poți avea diferențe de 30% la consilii. Pur și simplu nu se poate”, a scris Băcanu pe pagina sa de facebook.

loading...

Potrivit datelor centralizate de BEC, Cristian Băcanu s-a clasat pe locul al treilea după Cristian Popescu Piedone și Daniel Florea. O situație bizară este și la Sectorul 1. ​​O adresă transmisă BEC de președintele Biroului Electoral al Sectorului 1, procurorul Nicolae Sprîncu, confirmă că în unele secții s-au găsit în urne mai multe buletine de vot decât persoane care apar pe lista de semnături că au votat. De asemenea, numărul de buletine de vot nule era mai mare decât cel menționat în procesul verbal, potrivit documentului obținut de HotNews.ro.

„Având în vedere situațiile înregistrate la nivelul Biroului Circumscripției electorale nr. 1 – Sector 1, cu ocazia verificării proceselor verbale de consemnare a rezultatelor votării, în sensul că au fost identificate în urna de voturi mai multe buletine de vot decât persoane ce apar pe lista de semnături, vă rugăm să ne comunicați cum se poate închide o astfel de sectie de votare, deoarece SIMPV nu permite introducerea datelor în sistem. De asemenea, s-au identificat cazuri în care numărul de buletine de vot nule găsite fizic în dosarele prezentate de președinții secțiilor de votare la BCE 1 Sector 1 este mai mare decât cel consemnat în procesul verbal de consemnare a rezultatelor la punctul d) (dacă se modifică procesul verbal conform celor găsite în dosarul buletinelor de vot din urmă este mai mare ca numărul de semnături)”, se arată în adresa trimisă Biroului Electoral Central.

loading...

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *