sâmbătă, octombrie 24

O femeie de afaceri l-a DEVASTAT pe Cîțu. Ministrul s-a BLOCAT / video

Florin Cîțu se laudă mereu că este un profesionist și salvează economia deși până acum și-a arătat talentu doar la rapiditatea cu care poate împrumuta țara. El a fost blocat de o antreprenoare, o femeie care vine din mediul de afaceri real, după ce i-a adresat o singură întrebare. Totul a avut loc în timpul unei conferințe de presă.

Antreprenoare: Suntem producători de țesături tehnice. (…) Le avem în stoc şi acum. Nu le-a cumpărat nimeni. Am încercat să le vindem în Polonia, având o colaborare cu o firmă care le-a testat, le-au plăcut. Înainte de a semna contractul, au ofertat o firmă poloneză şi au spus „luăm de la polonezi”.

loading...

Am încercat să vindem în Italia, tot la nişte colaboratori. Le-au testat, le-au plăcut. Au cumpărat de la un italian. Vă întreb pe dumneavoastră: Când, în ţara noastră, va fi nevoie de ţesătură tehnică şi se va spune: „Este unul la Iaşi care face. Hai să luăm de la el”?

Florin Cîțu: Nu ştiu care sunt… Nu ştiu dacă e preţul… Sunt sigur că preţul poate să fie, dar… Nu ştiu. Sper să ajungem şi acolo… Nu ştiu, nu am răspuns aici.

loading...

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *