marți, octombrie 20

O televiziune de ȘTIRI din România a raportat că are 6 cazuri de COVID. DSP nu le răspunde la telefon

Televiziunea este din nou lovită de coronavirus. 6 angajați din regia tehnică a postului de televiziune Realitatea Plus au ieșit pozitivi la testele pentru infectarea cu Covid-19. Informația a fost confirmată pentru G4Media.ro de Roxana Băncuță, directorul executiv al postului. Din cei șase angajați infectați, unul singur are simptome și este internat la Matei Balș, potrivit sursei citate.

În ciuda apariției celor șase cazuri, regia de emisie este în continuare funcțională. ”Facem permanent dezinfecție. Am făcut în ultimele două seri, facem și în seara aceasta”, a spus Roxana Băncuță.

loading...

Ce se întâmplă cu angajații? ”Cei care au luat contact cu angajații pozitivi s-au testat, toată lumea are măști, dezinfectanți. Noi am mers pe ce se face în mod normal: i-am testat pe toți cei cu simptome și contacții direcți”, a mai spus oficialul postului pentru G4Media.ro.

Întrebată dacă conducerea Realitatea Plus a luat legătura cu Direcția de Sănătate Publică București, care gestionează acest tip de situație, Roxana Băncuță a spus că angajații DSP nu au răspuns la telefon.

loading...

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *