marți, octombrie 27

Oana Pellea vrea să bage SPAIMA în cei care au fost la protest: Are COVID!

Actrița Oana Pellea a făcut dezvăluiri, după protestul anti-măști, potrivit dcnews.ro. Printr-o postare pe Facebook, Oana Pellea a informat că astăzi, la o zi după protestul „anti-botniță”, o persoană apropiată ei a fost confirmată cu Covid-19.

Oana Pellea a ținut să atragă atenția apoi, că „fiecare dintre noi e responsabil pentru sănătatea tuturor”. Precizând că respectă fiecare opțiune, actrița a cerut să-i fie respectată alegerea de a se proteja de Covid-19, cu toate măsurile de prevenție aferente. „Ieri a avut loc un protest anti-măști… Astăzi am aflat că un om pe care îl iubesc a fost declarat pozitiv Covid19. Respect opțiunea tuturor. Vă rog să-mi respectați și mie alegerea. Consider că este necesar să tinem cont de toate măsurile de preventie! Inclusiv purtarea măștii! Nu impun nimănui părerea mea. Faceți ce vă dictează conștiința, dar gândiți-vă că fiecare dintre noi este responsabil pentru sănătatea tuturor”, a transmis Oana Pellea printr-o postare pe Facebook.

loading...

Sute de persoane s-au strâns sâmbătă după-amiază în Piața Universității, dar și în Piața Victoriei să protesteze față de restricțiile impuse de autorități pentru limitarea răspândirii noului coronavirus. S-a dorit a fi un protest al părinților, nemulțumiți de obligativitatea ca în școli copiii să poarte mască, dar participanții au fost de toate vârstele.

Guvernul nu are de gând să renunțe la obligativitatea purtării măștii în școli. Premierul Ludovic Orban a explicat sâmbătă că este o măsură de protecție susținută de marea majoritate a părinților. El a fost întrebat despre protestele anti-măști care au avut loc sâmbătă la București și în alte câteva orașe din țară și a comentat că „există unii care parcă nu își iubesc copiii”.

loading...

„Noi am testat acest lucru şi majoritatea zdrobitoare a părinţilor susţin obligativitatea portului măştii, iar pentru noi, care suntem responsabili în şcoală să luăm toate măsurile pentru a împiedica răspândirea virusului, noi am luat această măsură şi o susţinem. Îmi pare rău că există unii care parcă nu îşi iubesc copii. Portul măştii şi celelalte măsuri pe care le-am luat la şcoală, măsuri de protecţie sanitară, au rostul de a păzi copiii de virus. Sigur că nu putem controla ce se întâmplă în afara şcolii, nu putem controla ce se întâmplă în familii. Dacă există părinţi care vin cu astfel de idei … Ştiu, am văzut că a fost şi în Bucureşti un protest cu o sută şi ceva de persoane. Din păcate, unii părinţi au venit şi cu copiii şi nu purtau mască. Îmi pare rău că există astfel de tendinţe. Este necesară această măsură şi este o măsură care are rostul de a apăra sănătatea copiilor”, a punctat premierul Ludovic Orban.

 

 

loading...

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *