marți, octombrie 27

Oana Zamfir îl DISTRUGE pe Dan Barna. Dovezi incontestabile

Jurnalistul Antena 3 Oana Zamfir a vorbit despre unul dintre membrii USR, alături de care Dan Barna a apărut de curând. ”Expulzat din SUA, unde a fost arestat pentru infracţiuni tip clonare de carduri. Domnul este membru USR”, a anunțat Oana Zamfir.

„Este momentul amuzant al zilei în sensul că, în plin scandal cu interlopii, domnul Barna nu a ştiut cum să adâncească mai rău situaţia. Cred că dânsul a vrut să creeze un scandal care să mai acopere cumva din povestea cu Nicușor Dan, cu interlopii şi Clanul Sportivilor şi întâlnirea cu cel de la Sud Rezidenţial. Şi ce a făcut el… S-a dus sub geamul lui Pandele, în Voluntari, să îi strige lucruri, probabil în speranţa că iese primarul din Voluntari şi îi dă vreo replică. Nu s-a întâmplat asta. Să ne înţelegem, aici nu sunt trecători. Sunt cei de la USR cu care domnul Barna s-a dus sub geamul lui Pandele.

loading...

Personajul pe care îl vedeţi în imagini face un live împreună cu Dan Barna, arată cum a venit în Voluntari. Surpriză de proporţii! Dânsul, George Zica, este expulzat din SUA, unde a fost arestat pentru infracţiuni tip clonare de carduri. Domnul este membru USR. Este o chestiune pe care am verificat-o în această seară. Iată articolul. Nu este greşită poza, nu este greşit numele. Domnul George Zica prins în această situaţie, împreună cu un alt român, pus la pachet şi trimis în România”, a spus Oana Zamfir, în emisiunea „Sinteza Zilei”, de la Antena 3.

 

loading...

 

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *