joi, octombrie 29

Orban a primit cadoul PERFECT la un eveniment la ambasada Austriei / video / foto

Alcool. Mult alcool. O sticloanță ghiftuită cu vin. Acesta a fost cadoul organizatorilor unui eveniment de la Ambasada Austriei pentru premierul Ludovic Orban. Acesta nu s-a arătat deloc nefericit de cadoul primit ci chiar l-a studiat.

loading...

Unii cu tigarile, altii cu mâncare, Ludovic cu alcoolul și iese o seară frumoasă la Guvern. Dar să vedem ce s-a întâmplat. Premierul Ludovic Orban a participat miercuri la un eveniment la ambasada Austriei, iar la final a primit cadou din partea organizatorilor o sticlă de vin, iar reacţia liberalului a fost una amuzantă.

„Nu pot sa beau sticla asta singur. Am nevoie de un regiment”, a spus Ludovic Orban, amuzat de dimensiunea sticlei, mult mai mare decât cele obişnuite.

loading...

„O să gasiti multi voluntari. Succesul e facut sa-l imparti. Și acest vin e facut sa-l imparti. Va rugam sa nu-l beti singur ca s-ar putea sa nu iasa bine”, au glumit şi organizatorii.

Momentul poate fi găsit la minutul 8:40 al filmării.

Alocuțiunea premierului Ludovic Orban la evenimentul “Celebrating 70 Years”, organizat de Ambasada Austriei în România cu prilejul marcării a 70 de ani de la deschiderea, în țara noastră, a secției comerciale Advantage Austria București

Alocuțiunea premierului Ludovic Orban la evenimentul “Celebrating 70 Years”, organizat de Ambasada Austriei în România cu prilejul marcării a 70 de ani de la deschiderea, în țara noastră, a secției comerciale Advantage Austria București#LudovicOrban #AmbasadaAustrieiinRomânia #Celebrating70Years #AdvantageAustriaBucuresti

Publicată de Partidul Naţional Liberal pe Miercuri, 9 septembrie 2020

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *