joi, octombrie 29

Orban, anunț surpriză: ”Restaurantele se pot închide”

Numărul ridicat de cazuri de infectare cu noul COVID face autoritățile să ia decizii noi cu privire la restaurante. Premierul Ludovic Orban susține că restaurantele se pot închide în localitățile cu multe cazuri de COVID-19. Întrebat dacă există posibilitatea ca restaurantele să se închidă din nou, Orban a răspuns că în localitățile în care va fi depășită rata de infectare și va ajunge peste 1,5 la mia de locuitori, se va lua decizia restricționării activității. Măsurile vor fi valabile o perioadă, a precizat premierul, până când procentul scade sub pragul de 1,5 cazuri la mia de locuitori. Dar oare se vrea acoperirea fraudei la alegeri cu astfel dde declaratii?

Ca să închidă gura celor care strigă “fraudă la alegerile din Capitală”, Iohannis va declara curând stare de urgență, potrivit avocatului Gheorghe Pieperea. Mircuri seara, Klaus Iohannis s-a declarat extrem de multumit de modul in care au fost organizate alegerile locale. Acum intelegem de ce.

loading...

”Ca să închidă gura celor care strigă “fraudă la alegerile din Capitală”, Iohannis va declara curând stare de urgență. Urmăriți cifrele epidemice de azi. Dacă cifra pozitivilor va fi mai mare de 2500, lockdown-ul e cert, cel puțin în București. Luați cu asalt super-market-urile, că rămâneți fără făina, drojdie, ulei și hârtie igienică. PS “Justițea” poate funcționa și online. Alegerile pot fi anulate pentru fraudă și prin procese derulate pe skype/zoom/Teams/google meet”, a scris avocatul Gheorghe Piperea pe pagina de socializare.

Gheorghe Iancu, fost Avocat al Poporului, a declarat că imaginile cu sacii de voturi demonstrează clar că alegerile au fost fraudate, lucru inadmisibil în zilele noastre.

loading...

„Să vă spun că și eu sunt locuitor al Sectorului 1 și ma oripileaza ceea ce am văzut aseară. S-au furat mai mulți saci, nu doar unul singur. Unul a fost adus, dar după aceea au fost aduși și puși în altă parte decât în locul de unde s-au luat. De ce spun treaba asta, pentru că din momentul în care s-a stins lumina după primul sac sustras acolo, în momentul ăla s-a stins lumina și apare o altă imagine în care cineva aduce un sac și îl pune lângă ușă.

Ca urmare momentul în care s-a filmat aducerea unui sac, era lumină acolo. S-au luat mai mulți saci, nu doar ăla. Așa se prezumă din acele imagini.

Sigur că până la urmă este clar că sigur este vorba despre o fraudă electorală care face parte dintre cele 7 infracțiuni electorale din Codul Penal. Oricine poate să-l consulte și să vadă ce este o fraudă electorală pentru că așa se numește infracțiunea. Este ceva absolut incredibil și vreau să închei că mi-a adus aminte de 1917, este o situația care și comuniștii au avut de suferit de la bolșevici, este absolut imposibil de imaginat așa ceva în zilele noastre.”, a declarat Gheorghe Iancu în direct la RealitateaPlus.

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *