luni, octombrie 26

Orban, despre imaginile cu FRAUDA la vot. Chirieac a avut DREPTATE

Scandalos! Premierul României închide ochii la scandalul momentului! Deși imaginile în care mai multe persoane se află într-o încăpere în care erau depozitați sacii cu voturile pentru alegerea primarului general și a primarului sectorului 1 au făcut deja înconjurul României, primul ministru susține că nu știe despre existența lor.

Întrebat dacă a văzut imaginile, premierul LudovicOrban a oferit un răspuns halucinant reprezentanților mass-media: ”Nu ştiu la ce vă referiţi”.

loading...

Când reporterul îi explică imaginile, premierul răspunde: „Nu ştiu, nu am văzut. Ceea ce ştiu este că un consilier liberal, candidat la Consiliu, a descoperit o tentativă de fraudă care este anchetată în momentul de faţă. De asemenea, ştiu că pe numărătoarea paralelă făcută de noi, pe baza proceselor verbale încheiate la secţiile de votare, Clotilde Armand a câştigat cu o diferenţă de peste 1.000 de voturi. Nu pot să înţeleg de ce s-a acceptat ca Biroul Electoral al Sectorului 1 să îşi desfăşoare activitatea într-o clădire a primăriei, care la etajul doi avea, de fapt, o echipă de campanie a primarului Tudorache, lucru care a şi fost demonstrat”, a spus Orban. Pare că analistul Bogdan Chirieac are dreptate.

Acesta a susținut joi dimineata că nimic nu se va intampla chiar daca imaginile cu frauda la vot au fost date publicitatii. Acesta afirma că Clotilde Armand este un primar ilegitim dar Sistemul a ales peste capul cetatenilor.

loading...

”Imi este teama ca nu o sa se intample nimic. Cineva vrea sa ne arate ca indiferent care este vointa poporului se face cum vor sefii. Cei care au cerut nenumararaea au fost cei de la PSD pe baza unor dovezi. Cei care s-au opus sunt cei de la USR-PNL. Dacă nu aveam ce ascunde nu trebuiau sa se opună. După ce s-au dat imaginile chiar nu mai este nevoie de o renumărare. Probabil urmează ceva în țara asta. După cum arata lucrurile, alegerile pe Bucuresti ar trebui să fie reluate dar ma tem ca asta nu o sa se intample, nici chiar la Sectorul 1. Exista un semnal ca indiferent de opinia publica, autoritățile nu țin seama de ea și fac cum cred ele de cuviinta, in interesul propriu. Doamna Clotilde Armand este un primar ilegitim. Rămâne primar că Sistemul o doreste primar”, a spus Bogdan Chirieac la Antena 3.

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *