vineri, octombrie 30

Orban e pe făraș. Rareș Bogdan e NERVOS că Iohannis are alt preferat. Nume și prenume

Ludovic Orban este pe făraș. Klaus Iohannis nu il mai doreste dar nu poate face nimic pana nu trec alegerile, cel putin cele locale. Cozmin Gușă, consultant politc, a spus cine ar fi preferatul lui Klaus Iohannis în acest moment. Nu vorbim de Rareș Bogdan, acesta deveninind de un isteric patologic in ultima vreme. Probabil a aflat si el vestile proaste.

„Rareș Bogdan, în acest moment, trebuie să mai aștepte, că până convinge partidul să îl susțină vor mai trece 1-3 ani. Favoritul lui Klaus Iohannis, în acest moment, este şi favoritul Angelei Merkel şi al lui Joseph Daul, liderul popular, partenerul lui, Siegfried Mureşan, pentru că despre el e vorba. El ar ocupa un pole position greu de impus în partid ca prim-ministru în locul lui Orban”, a spus Cozmin Guşă, într-un interviu pentru DCNews.

loading...

”Ceea ce o să spun acum, chiar mă gândeam că ești singurul interlocutor (n.r. Bogdan Chirieac) din presa românească cu care pot discuta acest subiect extrem de sensibil pentru statul român. Din surse zero am aflat azi de dimineață despre discuția tensionată care a avut loc la Cotroceni între Iohannis și un Orban disperat care a rupt poarta Cotroceniului, a cărui disperare nu vine dintr-un scor prost al PNL la nivel național. Marea problemă a lui Orban este că Nicușor Dan este în postura de a pierde. Scorul mic al PNL în București îl va face pe Ludovic Orban ca-n noaptea alegerilor să devină victima celor care doresc să-l dea jos de la conducere” a spus Cozmin Gușă, în emisiunea DCNews.

”Orban s-a dus la președinte și i-a cerut să implice instituțiile statului în efortul de a-l ajuta pe Nicușor Dan să nu piardă alegerile, vă spun din surse zero” a continuat consultantul politic. Conform acestuia, serviciile secrete au refuzat implicarea în alegerile locale 2020, pentru victoria lui Nicușor Dan în București.

loading...

 

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *