luni, octombrie 26

Orban este în DEPRESIE. Sondajul care l-a dat peste cap. Chirieac: CIfrele sunt …

Este de înțeles că în PNL domnește disperarea. Tot din disperare Klaus Iohannis se duce de mânuță cu Ludovic Orban să inaugureze orice. E o budă nouă? Ei sunt acolo! E un cămin cultural renovat? Ei sunt acolo. Fac totul să apară pentru că cifrele PNL nu sunt deloc atât de bune. Cozmin Gușă a oferit exclusivitatea momentului în emisiunea DCNews!

”Ludovic Orban a aflat ieri dimineață situația din București, care se prezintă în felul următor. Conform sondajelor PNL, campionul politic al Bucureștiului este, la votul politic, USR-PLUS cu 38%, urmat de PSD între 28% și 29%, respectiv PNL, care a căzut la 22%. În acest moment, lupta s-a tripolarizat cu un PNL perdant, dar cu USR-PLUS la pupitru. Ceea ce va însemna o super-înfrângere pentru Ludovic Orban.

loading...

Lucrurile nu stau la fel în lupta pentru primărie, Băsescu a rămas la 13-15%, dar Nicușor Dan, după dezvăluirile din ultimele zile, în acest moment, este pe trend descendent, la o cvasi-egalitate cu Gabi Firea, în jurul a 33%.” a spus Cozmin Gușă, care a dezvăluit că a ”pus mâna” ieri pe sondajul la comanda PNL, după vizita în Constanța a premierului.

”Sunt informații foarte grele pe care le dai” a punctat Bogdan Chirieac, care a subliniat că ”aceste cifre vor face valuri”. Sondajul a fost realizat alaltăieri, de tip CATI, a fost procesat ieri noapte, ca în după-amiaza zilei de ieri să fie rezultatele pe masa PNL, a spus Gușă.

loading...

Ludovic Orban știe că este pe făraș. Klaus Iohannis nu il mai doreste dar nu poate face nimic pana nu trec alegerile, cel putin cele locale. Cozmin Gușă, consultant politc, a spus cine ar fi preferatul lui Klaus Iohannis în acest moment. Nu vorbim de Rareș Bogdan, acesta deveninind de un isteric patologic in ultima vreme. Probabil a aflat si el vestile proaste.

„Rareș Bogdan, în acest moment, trebuie să mai aștepte, că până convinge partidul să îl susțină vor mai trece 1-3 ani. Favoritul lui Klaus Iohannis, în acest moment, este şi favoritul Angelei Merkel şi al lui Joseph Daul, liderul popular, partenerul lui, Siegfried Mureşan, pentru că despre el e vorba. El ar ocupa un pole position greu de impus în partid ca prim-ministru în locul lui Orban”, a spus Cozmin Guşă, într-un interviu pentru DCNews.

”Ceea ce o să spun acum, chiar mă gândeam că ești singurul interlocutor (n.r. Bogdan Chirieac) din presa românească cu care pot discuta acest subiect extrem de sensibil pentru statul român. Din surse zero am aflat azi de dimineață despre discuția tensionată care a avut loc la Cotroceni între Iohannis și un Orban disperat care a rupt poarta Cotroceniului, a cărui disperare nu vine dintr-un scor prost al PNL la nivel național. Marea problemă a lui Orban este că Nicușor Dan este în postura de a pierde. Scorul mic al PNL în București îl va face pe Ludovic Orban ca-n noaptea alegerilor să devină victima celor care doresc să-l dea jos de la conducere” a spus Cozmin Gușă, în emisiunea DCNews.

”Orban s-a dus la președinte și i-a cerut să implice instituțiile statului în efortul de a-l ajuta pe Nicușor Dan să nu piardă alegerile, vă spun din surse zero” a continuat consultantul politic. Conform acestuia, serviciile secrete au refuzat implicarea în alegerile locale 2020, pentru victoria lui Nicușor Dan în București.

 

loading...

1 Comment

  • mircea

    cine-i da votul lu Plicusor Ban???doar se stie ca este protejatul serviciilor,are aceiasi boala ca Orban,sa adune banii la sacosa,daca-i luat la puricat cum si-a dobandit averea e la fel ca si mentorul sau **Doi frati din trei TATI**(Lu+Le)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *