luni, octombrie 26

Orban, ORDIN pentru presă: Nu mai prezentați CAZUL!

Premierul Ludovic Orban spune, referitor la cazul primarului din Sângeorz Băi, care și-a umilit fiica de 14 ani, că este împotriva oricărui comportament agresiv. El a dat și ordin ca să nu mai fie prezentat cazul.

„Evident că sunt categoric împotriva oricărui comportament agresiv, cu atât mai mult față de un minor și cu atât mai mult față de un copil. Dezavuez un astfel de comportament. Nu-l mai prezentați. A fost primar liberal. El nu candidează din partea PNL. În mod evident, e un comportament total împotriva oricărei norme legale și de bun simț”, a spus Ludovic Orban. Poliția s-a sesizat în cazul primarului din Sângeorz-Băi, după ce în spațiul public a apărut o înregistrare în care acesta își umilea fiica de 14 ani.

loading...

Primarul din Sângeorz-Băi care şi-a umilit fata, înregistrat din nou cum îşi înjură familia. Copiii plâng, bărbatul ţipă la ei

Apar noi înregistrări cu comportamentul violent al primarului Traian Ogâgău, cel care şi-a filmat fiica dezbrăcată în genunchi şi a obligat-o să stea cu mâinile ridicate, spunându-i să-şi ceară scuze pentru ceva ce făcuse. De data aceasta, într-o filmare audio, acelaşi bărbat ţipă la doi copii care plâng, trânteşte lucruri prin casă şi îşi înjură familia.

loading...

Înregistrarea audio, difuzată în mediul on-line de adevărul.ro, arată teroarea în care trăiesc membrii familiei primarului din localitatea bistriţeană Sângeorz-Băi. Traian Ogâgău este înregistrat cum ţipă la o femeie şi doi copii care se află într-o cameră, cel mai probabil fosta soţie şi copiii lui. „Dobitoaca dracului, retardată! Ordinară şi penală ce eşti. Îţi trag un pumn, un picior în cap”, se aude în înregistrare.

Bărbatul extrem de nervos aruncă tot felul de înjurături şi nu ţine cont că se află în încăpere cu doi copii mici. Vocile acestora sunt aproape de sursa care a înregistrat scandalul, probabil un telefon, semn că fie ei, fie fosta soţie l-au înregistrat pe bărbat, sătui de terorile la care au asistat de-a lungul timpului.

La un moment dat, Ogâgău începe să ţipe, în plan îndepărtat: „Tot, pregătit frumos, şi cu mine-ai încheiat! Ordinară şi penală ce eşti! Stai că te … (ininteligibil). Aia-i lege. Exact ce meritai, aia ai să ai! (…) Îmi pare bine că ţi-am dat un pumn… un picior în cap ca la o minge”.

La câteva luni de la preluarea mandatului de primar, Traian Ogâgău era descris drept cel mai excentric primar din Bistriţa-Năsăud. Odată instalat la primărie, acesta a cumpărat cu 15.000 de euro un birou lucrat manual care a aparţinut Elenei Ceauşescu, nota Adevărul. De asemenea, numele său a fost vehiculat în mai multe dosare, fiind condamnat la un an de închisoare cu suspendare, dar și la 80 de ore de muncă în folosul comunității, în propria primărie.

 

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *