luni, octombrie 26

Orban, SOMAT să redeschidă spitalele pentru pacienții cronici: Bolnavii nu sunt cobaii guvernării peneliste

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, îi cere premierului Ludovic Orban să redeschidă spitalele pentru pacienții cronici. Social-democratul dă exemplul spitalului COVID din Râmnicu Sărat, care are o capacitate de 405 paturi, deși sunt internați sub 50 de pacienți.

”Politica nu se face în spitale, domnule Orban! Bolnavii cronici nu sunt cobaii guvernării peneliste! Spitalele trebuie deschise pentru bolnavii cronici! Este inadmisibil ca, după atâtea luni de zile, Guvernul Iohannis-Orban să-și bată în continuare joc de bolnavii cronici și să-i pună pe drumuri, riscându-le de multe ori viața”, scrie pe Facebook Marcel Ciolacu.

loading...

El precizează că Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat, care are 405 paturi, este menținut în continuare ca Spital COVID, deși sunt mai puțin de 50 de pacienți internați.

”Deși autoritățile locale au investit enorm pentru ca acest spital să poată primi, în condiții de siguranță, toți bolnavii! Nu vă mai jucați cu viața oamenilor! Lăsați bolnavii cronici să se trateze”, mai spune Ciolacu.

loading...

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *