luni, octombrie 26

Până și Cioloș și-a dat seama de DEZASTRUL din PNL: E o trădare!

Aflat în vizită la Iași, liderul PLUS, Dacian Cioloș a afirmat, miercuri seară, că liberalii ieşeni au trădat încrederea oamenilor, pentru că au adus în partid mai mulţi edili de la PSD.

„PNL a trădat la Iaşi încrederea oamenilor, pentru că a luat primari PSD-işti cu traista. I-a luat la grămadă pe acei primari care caută cu orice preţ să rămână în funcţie nu pentru că au proiecte pentru comunităţile lor, ci pentru că de două-trei mandate s-au obişnuit cu lucrul acesta. Au impresia că fără ei lumea se dărâmă şi caută cu orice preţ să rămână în funcţie. Aici PNL a căzut în această cursă”, a transmis Dacian Cioloş.

loading...

Cioloş a amintit că, în zonele unde a găsit „oameni de încredere”, Alianţa USR-PLUS a făcut înţelegeri cu liberalii pentru candidaturi comune, el dând ca exemplu Galaţiul, Sălajul sau Bucureştiul.

„Aici la Iaşi nu puteam intra într-o înţelegere cu un PSD deghizat. Noi nu facem înţelegeri cu sigle de partid. Nu facem înţelegeri doar de dragul de a construi majorităţi, noi vrem să construim alternativa. În urmă cu un an, liderii naţionali ai PNL vorbeau de afacerile imobiliare ale primarului de la Iaşi Chirica, iar acum Chirica e bun, de când s-a înscris în PNL”, a spus Dacian Cioloş.

loading...

La rândul său, deputatul USR Marius Bodea, candidatul USR-PLUS la şefia Consiliului Judeţean Iaşi, a afirmat că a fost „cea mai mizerabilă” campanie la care a asistat în ultimii 30 de ani.

„Am văzut cea mai mare avalanşă de fake-news-uri sponsorizate cu sute de mii de euro pentru judeţul Iaşi, cu invenţii, site-uri fantomă, pagini false. A trebuit să mă adresez instanţei pentru anularea şi ştergerea acestor mizerii. Oceanul de euro aruncat împotriva noastră vrea să acopere fărădelegile acestor oameni”, a spus Bodea, conform news.ro

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *