duminică, noiembrie 1

Până și un fost ministru al Educației din partea PNL cere DEMISIA Monicăi Anisie

Fostul ministru al Educației din partea PNL Anton Anton afirmă că „începutul de an școlar a adus, așa cum era de așteptat, un haos administrativ la nivel național și pasarea responsabilității de către Guvern administrațiilor locale, dar mai ales părinților, fapt de o lașitate de neacceptat”.

„Iresponsabilitatea guvernului PNL, lipsa de asumare a deciziilor tranșante, în tot timpul scurs de la suspendarea cursurilor aferente anului școlar 2019-2020 până la reînceperea activităților educaționale din această lună, au condus la inflamarea pe bună dreptate a societății, părinți și bunici disperați, copii derutați de scenariile fanteziste propuse. De parcă nu ajungea teama de pandemia care a cuprins lumea, a trebuit ca momentul greu prin care trece România să fie suplimentat cu această criză din învățământ, cauzată de incompetență și interese politice meschine. În tot acest timp, liderii PNL au refuzat consultarea cu societatea civilă, Parlament, luând măsuri neasumate politic și administrativ, care au condus la dezastrul organizatoric din aceste zile”, afirmă Anton Anton într-un comunicat de presă.

loading...

Fostul ministru al Educaţiei şi al Energiei mai susţine că Monica Anisie, ministrul Educației și Cercetării, este principalul responsabil de situația creată. „În calitatea mea de deputat în Parlamentul României, dar și de fost ministru de resort îi cer demisia, este nu doar un act de responsabilitate politică, este în primul rând un act de bun simț”, transmite acesta.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *