luni, octombrie 26

Partidul iartă orice păcat: PNL îl ține în brațe pe primarul care a făcut sex cu minore traficate / presă / video

Recorder.ro: Cel mai puternic partid al țării susține din umbră un candidat cu grave probleme de imagine: Damian Butnariu, primarul comunei Mogoșești-Siret, din județul Iași, a recunoscut în instanță că a întreținut relații sexuale cu două fete minore, pe care un proxenet i le-a adus chiar în sediul primăriei.

Butnariu se află la al patrulea mandat și în ultimii 16 ani a adus multe voturi pentru partid, devenind un om influent în PNL Iași: în 2016 a candidat la parlamentare și spera la un post de ministru.

loading...

La începutul anului, când a izbucnit scandalul sexual, Butnariu a fost exclus din PNL și însuși premierul Orban a promis că liberalii vor avea un alt candidat la locale în comuna Mogoșești-Siret.

Opt luni mai târziu, Butnariu s-a înscris în cursă ca independent, dar toate indiciile arată că este susținut de liberali: afișele lui folosesc culorile PNL și sunt tipărite la aceeași firmă, iar PNL-iștii nu și-au mai pus candidat în comună, pentru a nu-l încurca pe Butnariu. Acesta le citește angajaților din primărie mesaje de susținere primite din partea liderilor PNL.

loading...

loading...

1 Comment

  • Apost

    Cum mama dracului mai are curaj să iasă pe stradă după ce a recunoscut? Vai mama lui de om fără judecată! Un om cu demnitate asa cum ar trebui să fie un primar , după stirea asta ar fi trebuit să stea ascuns in casă! Acesti oameni nu stiu ca pe lângă calitatea de bun gospodar , trebuie să fie si un exemplu de moralitate! S-a dus rușinea pe apa Sâmbetei ! Are famie,are copii?Are părinți? Mi-e scârbă de oamenii nesimțiți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *