marți, octombrie 20

Pleșoianu și Codrin Ștefănescu se REVOLTĂ: Sinistra TACE

„Violeta Alexandru sustine familia agresoarei. Nu ma mira nici asta. Suntem in grafic. Eu in speta asta v-am spus ca merg pana la capat”, a scris Mircea Badea pe Facebook, dupa ce a facut public numarul de telefon al ministrului Muncii.

Codrin Stefanescu, fost secretar general al PSD, se revoltă și el și cere dreptate în cazul fetiței care a fost torturată.

loading...

„O fetita este torturata, cu maxima salbaticie, de catre alti copii! Ziua in amiaza mare, intr-un loc public din Targu Jiu, iar scena de groaza este filmata chiar de agresori! Mircea Badea, curajos asa cum il stiu din totdeauna, cere public sa se faca dreptate! Si toti tac complice, pentru ca parintii agresorilor sunt pilosi. Lucreaza la stat in functii de raspundere, au relatii peste tot, si-i doare fix in fund de ceea ce fac rau copiii lor! Tace Consiliul Judetean, tace Directia pentru Protectia Copilului, tace sinistra de la Ministerul Muncii, tace tot guvernul! Se trimit hartii si declaratii de presa cretine, in final se considera ca tot fetita agresata, batjocorita si umilita este de vina! Ca s-a nascut intr-o tara unde abuzurile si teroarea sunt parte din cotidian. Sustin demersurile initiate de Mircea Badea si vreau sa-l asigur ca nu e singur in acest caz! Suntem multi si vom lua pozitie!”, a scris si Stefanescu.

Și Liviu Plesoianu a reacționat pe pagina de socializare.

loading...

„Sunt alaturi de Mircea Badea in lupta pe care a pornit-o, din nou, de unul singur! Ii atentionez pe membrii Guvernului ca se joaca de data asta cu focul calare pe un butoi cu pulbere! Daca erau zdraveni la cap, pana acum se miscau placile tectonice in Romania, dupa ce o tara intreaga a vazut scenele absolut ingrozitoare in care o fetita este TORTURATA de niste SCELERATI SUBUMANI! In loc sa se intample asta, Sinistra de la ‘Munca’ se razboieste cu Mircea Badea?!? Astia sunt in toate mintile!? Cine este alaturi de Mircea Badea sa se exprime acum! Eu sunt!”, a scrsis Plesoianu pe Facebook.

loading...

3 Comments

 • lupta inegala; provinciali, sefi or sefuti, cumetrii, justitia i in vacancia..dar ..aapreciez reactia celor 3. odios a fost cum acesta agresoare ..lovea autoritar ca si cum ar fi fost un drept al ei.,,saracii parinti umiliti..ca peste tot ..saraacii..

 • consider ca efectele agresiunii asupra fetitei se pot atenua ori vindeca numai in cazu in care parintii o vor duce la o sala de sport..si va practica incluiv sport de contact…si bine dirijata ..se poate vindeca..

 • Magdalena Campean

  Sint de acord ,cu :::: Mircea B
  Liviu P
  Codrin S
  Nicolae,,,, contra acestui guvern idiot si incapabil sa conduca Romania..
  As dori sase spuna public, ce s au facut cu atitea miliarde c”””””ce au luat inprumt,,,,,????????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *