vineri, octombrie 23

PNL este ȘANTAJAT. O spune Rareș Bogdan

Într-o conferință de presă, joi, 10 septembrie, la Piatra-Neamț, Rareș Bogdan a făcut o declarație cel puțin îngrijorătoare, potrivit ziarpiatraneamt.ro. Aflăm că PNL conduce România prin supunere. Deci, practic.. nu conduce, ci se supune. Cui? Încă nu știm.

Un partid care are președinte și guvern spune că nu poate conduce decât prin supunere la șantaj și păstrarea condiționată a unor oameni în diverse structuri în schimbul unor voturi (același partid care a spus, războinic, că „dă afară pilele, rudele și amantele pesediștilor”). Oare de ce nu s-au făcut sesizări la instituțiile abilitate, având în vedere gravitatea situației descrise de Rareș Bogdan? E mai importantă iluzia puterii decât statul de drept?

loading...

„Noi astăzi guvernăm România negociind cu 8 grupuri politice. Nu vă spun la ce șantaje suntem supuși, la ce condiționări, ce ni se cere, ce se întâmplă, cum sunt păstrați oamenii în diverse structuri pentru a obține cei 233 de votanți la fiecare lege importantă pentru că noi avem 96 sau 98 de parlamentari, deci extrem de puțini. De asta avem nevoie de peste 160 de parlamentari și împreună cu 1-2 forțe politice să construim o majoritate stabilă inclusiv pentru combaterea traseismului.”, a declarat Rareș Bogdan, potrivit ziarpiatraneamt.ro.

 

loading...
loading...

3 Comments

  • maria luiza Galer

    Golani care Santajeaza, hartuiesc, si intimideaza, suburbani coruptio care mint precum respira! Produceti GREATA..

  • Rares Bogdan un mare ipocrit! Vorbeste de coruptie si el se lafaie in ea. Vorbeste de traseism dar el accepta „traseismul” in numele principiului” scopul scuza mijloacele”. Adica orice este permis la PNL pentru a-si pastra puterea … nu mai conteza etica si moralitatea. Prin tupeu sunt ridicate la rang de valori „benefice” IPOCRIZENIA. si DEMAGOGIA. Sunt exceptate de regula democratica neamurile si anturajele PNL pentru a fi calare tot timpul la robinetele sevei neamului romanesc. Asta a votat neamul asta are azo neamul … ce dai puterii aia primesti de la putere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *