duminică, noiembrie 1

PNL vs. Pro România, faza pe PUMNI ÎN CAP. S-au certat pe Facebook și s-au bătut la magazinul sătesc

Doi barbati din comuna Moara a judetului Suceava, unul sustinator al Pro Romania si celalalt simpatizant PNL, s-au certat pe Facebook, iar apoi s-au intalnit intr-un magazin satesc si s-au batut, relateaza adevarul.ro. Sustinatorul PRO Romania a povestit ca cearta a inceput de la o postare de a sa care continea un mesaj favorabil candidatei Pro Romania la primaria localitatii.

„Au intrat contracandidatii, sustinatorii primarului PNL, Eduard Dziminschi. M-au jignit si mi-am amenintat familia. Ne-au spus ca ne omoara de la mic la mare. Am incercat sa vorbesc frumos cu ei. Apoi, le-am spus sa ne intalnim si vorbim”, a declarat tanarul. A doua zis, sustinatorul Pro Romania s-a intalnit cu simpatizantul PNL.

loading...

„Cand am intrat, i-am spus sa iasa din magazin ca sa clarificam niste lucruri. El a spus ca nu vine si mi-a spus sa vin eu la el la masa. Am mers la el si am inceput sa vorbesc, l-am intrebat de unde stie toate lucrurile urate pe care mi le-a spus despre familia mea. El s-a manifestat agresiv, s-a ridicat de la masa. I-am cerut socoteala. I-am spus ca nu ma duc la Politie, dar sa-mi spuna ce are cu familia mea. El avea sticla de bere in mana. La un moment dat mi-a dat cu sticla in cap”, sustine barbatul.

Bogdan Pascariu, fanul lui Victor Ponta, a fost la spital, unde a primit ingrijiri medicale, a fost cusut, dupa care s-a dus sa-si scoata un certificat medico-legal.

loading...

Presupusul agresor, fanului lui Orban, Ionut Turenschi, sustine ca nu l-a lovit cu sticla in cap si ca el este victima in tot acest conflict pentru ca Pascariu l-ar fi curentat cu un dispozitiv de electrosocuri. Inspectoratul de Politie Suceava a deschis un dosar penal pe numele lui Ionut Turenschi pentru „loviri si alte violente”.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *