duminică, noiembrie 1

Postul România TV este dat ÎN JUDECATĂ de un celebru vlogger

Vloggerul Andrei Selaru (Selly) anunta ca da in judecata postul Romania TV din cauza numeroaselor „afirmatii mincinoase” la adresa sa. „Motivul pentru care vedeti atatea tampenii difuzate la televizor este ca minciunile aduc mai multa audienta decat adevarul”, spune Selly, potrivit aktual24.ro.

Romania TV a anuntat bombastic, sambata, ca „celebrul Selly a primit bani de la nimeni altcineva decat Viorica Dancila, de la Guvernul Dancila. Dar pe de alta parte a cerut PSD-ului 50.000 de euro”.

loading...

Selly a anuntat apoi ca da in judecata postul patronat de fugarul PSD Sebastian Ghita.

„Deci, voi actiona in judecata postul Romania TV pentru afirmatiile mincinoase pe care le-au facut aseara si ca sa fie foarte, foarte clar: m-ati auzit pe mine vreodata ca am zis, ‘votati cu X sau cu Y’. N-am cerut niciodata in viata mea bani vreunui partid politic, niciunui om politic, n-am realizat niciodata niciun fel de asociere intre mine si orice entitate politica. E unul dintre principiile mele sa nu fac astfel de asocieri politice.

loading...

Zvonul cum ca eu as fi primit suma de 50.000 de euro din partea unui partid este complet fals. Nu a existat nici macar un dialog intre mine sau cineva si acel partid”, a spus Selly intr-o noua postare pe YouTube.

„Am simtit nevoia sa adaug aceste mentiuni pentru ca nu pot permite ca numele meu sa fie tavalit in tot felul de asocieri politice care nu s-au intamplat niciodata. Ar trebui sa le fie rusine si vor plati in instanta!”, a adaugat vloggerul.

El a tinut apoi o adevarata lectie despre cum si de ce manipuleaza Romania TV.

„Cum sa facem sa dispara minciunile, manipularile si fake news-urile de pe posturile de stiri? De unde pleaca problema? Veti spune, chiar de la aia care lucreaza acolo, nu? De la angajatii aia care difuzeaza minciunile. Adevarata problema pleaca din educatie. Ce treaba are ca noi suntem la scoala si astia sunt nesimtiti si aleg sa isi minta publicul? Motivul pentru care vedeti atatea tampenii difuzate la televizor este ca minciunile aduc mai multa audienta decat adevarul. Te-ai astepta ca un post TV care manipuleaza si dezinformeaza constant sa isi piarda tot publicul, sa nu se mai uite nimeni, nu? Va repet, postul care a dat toate minciunile despre mine este cel mai urmarit post din Romania si a ajuns cel mai urmarit post fix in acest mod, fix prin aceste burtiere senzationale, fix prin aceste minciuni sfruntate, fix prin aceste fake-news-uri. Pare noaptea mintii ca se intampla asa ceva, dar asta este realitatea, prin asta castiga. Sunt primii pentru ca spun minciuni”, a spus Selly.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *