miercuri, octombrie 21

Preşedintele Tribunalului Timiş, după atacurile lui R. Bogdan la R. Weber: De la sluga ajunsa ..

Rareș Bogdan a lansat un atac dur la adresa Avocatului Poporului, Renate Weber, pe care o consideră vinovată de blocarea legii menite să reducă pensiile speciale. Mesajul lui Rareș Bogdan a scandalizat opinia publică. Multe personalități au reacționat fiind dezamăgite de limbajul folosit de liderul PNL.

”Aceasta nenorocită ordinară, agent de influență împotriva Statului Român, numită de Dragnea și Tăriceanu ca Avocat al Poporului, mizerabila care a BLOCAT aplicarea Legii prin care am tăiat pe 28 Ianuarie PENSIILE SPECIALE, prin sesizarea făcută la o CCR în care 8 din 9 judecători sunt beneficiari de pensii speciale, continuă ticăloșiilor!!!!”, a scris el.

loading...

Judecătoarea Adriana Stoicescu, preşedintele Tribunalului Timiş, transmite un mesaj de solidaritate cu Renate Weber, Avocatul Poporului. ”Infectia care cuprinde societatea romaneasca, fara putinta de tratament si cu efecte de cangrena, este nesimtirea. De la sluga ajunsa vataf la lichelele care se cred domni pentru ca si-au tras o diploma si o masina cu staif, nesimtirea pare a fi singura cale de a ajunge „sus” in Romania de azi.

Pentru ca nesimtirea merge mana in mana cu prostia, iar prostul nu e prost destul daca nu e si fudul, in orice parte te uiti dai peste pseudo intelectuali, ajunsi peste noapte in postura de decidenti ai destinelor oamenilor. Specialisti incontestabili ai pupatului de dosuri, cei care ne dau lectii de viata si deontologie, lectii de trait si respirat, sunt probabil prima generatie incaltata a familiei, dar care azi ne prezinta un pedigree coafat si cosmetizat, pentru a impresiona prostimea doritoare de stapani parfumati. Avem o placere maladiva de a ne uita in gurile stirbe ale unor indivizi care nu nici statura intelectuala nici morala, singurele lor argumente fiind urletele si proaste crestere, lipsa totala de educatie si bun simt.

loading...

Doamna Renate Weber este aparata de propriile calitati. De moralitate si profesionalism. Cand ai alaturi oameni ca Liviu Dascalescu sau Corin Danescu, ultimii lorzi adevarati ai vechiului Bucuresti, nu te poti impiedica de ratonii care se tarasc printre picioarele tale, incercand zadarnic sa iti murdareasca drumul. Un imens respect, o calda imbratisare si salutari din Timisoara, Doamna Renate Weber!”, a scris Adriana Stoicescu pe pagina sa de Facebook.

Preşedintele de onoare al Asociaţiei Magistraţilor din România, Viorica Costiniu, a reacţionat după afirmaţiile făcute de Rareş Bogdan la adresa Avocatului Poporului, Renate Weber. Fostul judecător îi cere premierului Ludovic Orban să se delimiteze public de europarlamentarul PNL. Viorica Costiniu i-a transmis premierului într-o scrisoare deschisă că libertate de exprimare nu înseamnă termeni ai unui limbaj de joasă speţă şi atacul verbal în locul cuvintelor.

Fostul magistrat spune că „mesajul politicienilor certaţi cu morala, inclusiv cea politică daca ea mai supravieţuieşte, îndeamnă la lipsă de respect faţă de autorităţile statului, a celor care le conduc şi le reprezintă, îndeamnă, în mod josnic, la o conduită de derbedeu, de huligan care unui om de rand i se impută imediat prin lege, prin morală şi lipsa celor 7 ani de acasă.”

„Vă cer dle Prim ministru, după ce veţi lectura ştirea care mi-a provocat o stare de silă faţă de cum se desfăşoară viaţa politică şi în aceste vremuri, să verificaţi veridicitatea acesteia şi, în cazul în care ea este reală, să sancţionaţi public şi să vă delimitaţi de cel care, coleg de partid fiind, huiduie o autoritate a statului, conducerea acesteia”, scrie fostul magistrat.

Preşedintele de onoare al Asociaţiei Magistraţilor din România îi cere lui Ludovic Orban să îşi „readucă urgent politicienii la ordine pentru un comportament decent, respectuos, exemplu pentru toţi cei care, indiferent de partid sau nuanţa politică nu reuşesc să se desprindă prin limbaj şi atitudine de periferia societăţii.”

Rares Bogdan și-a modificat postarea de pe Facebook cu privire la Renate Weber. Acesta probabil a vrut să lase de înțeles că puțina presă care l-a taxat a făcut un fake news. Ghinionul lui este că au rămas capturile dar și dacă apelezi la istoricul editărilor de pe pagina lui se vede clar când si ce a modificat.

”Nu exista caracter mai imund, mai sulfuros, mai pestilential in lumea politica decat cel al lasului Rares Bogdan! Acest personaj de circ nu se dezminte nici de aceasta data! Nu i-a cerut scuze public Renatei Weber pentru modul absolut marlanesc in care i s-a adresat, a ales, in schimb, sa-si modifice postarea, noaptea trecuta, noaptea ca hotii dupa ce o mica parte a presei a reactionat si dupa ce facebook-ul a luat foc! Asta e , in capul lui, viitorul prim-ministru al Romaniei, asta e marele om politic, asta e urmasul Bratienilor, asta e prim-vicele PNL, asta e motorul campaniei liberale, asa vorbeste un liberal de frunte cu o doamna!”, a scris Ionut Cristache pe pagina de socializare.

 

loading...

2 Comments

  • Jos PNL

    Fără avocați, balanța justiției s-ar înclina, justiția nu ar mai fi justitie, din acel moment justiția sunt eu, tu și oricare dintre noi. Avocatul este cel care veghează la respectarea drepturilor. Cît despre Rareș Bogdan, nu pot spune decît că este un lingau mai josnic decît orice lingau, unul care azi face un rahat pe jos iar mâine îl mănîncă. PNL are valori pentru fiecare funcție din stat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *