joi, octombrie 29

Prima zi de școală. Au apărut PRIMELE cazuri de coronavirus

Au apărut primele cazuri de coronavirus în rândul elevilor de la Liceul militar Mihai Viteazul din Alba Iulia. Adolescenţii au fost izolaţi, iar Ministerul Apărării va stabili azi cum se va desfăşura în continuare noul an şcolar, potrivit antena3.ro.

UPDATE 10.13. Încă un elev de la Colegiul Naţional Militar Mihai Viteazul din Alba Iulia a fost confirmat cu coronavirus, potrivit unor surse citate de Antena 3, astfel că numărul celor bolnavi de COVID-19 ajunge la patru.

loading...

De asemenea, 20 de elevi sunt în izolare la domiciliu. Liceul militar Mihai Viteazul din Alba Iulia aparţine de Ministerul Apărării, nu de cel al Educaţiei, astfel că, la această oră, este o sedinţă la această instituţie, unde se va stabili ce traseu se va urma.

——————————

loading...

Ştirea iniţială 09.30

Trei elevi au fost depistaţi cu coronavirus, la Colegiul Naţional Militar Mihai Viteazul din Alba Iulia.

Copii au fost decoperiţi ca fiind infectaţi cu Sars CoV-2 după testarea obligatorie care se face la cazarea în cazarma unităţii de învăţământ.

Cei trei sunt elevi în clasa a IX-a şi provin din judeţele Alba, Maramureş şi Mureş.

Elevii vor sta în izolare două săptămâni
Toţi au fost iniţial izolaţi la infirmeria şcolii, iar apoi au fost luaţi de părinţi acasă. Ei vor sta în izolare în următoarele două săptămâni.

Şi colegii cu care cei trei elevi au intrat în contact au fost la rândul lor izolaţi. Toţi cei 460 de elevi ai liceului Mihai Viteazul din Alba Iulia, precum şi cadrele didactice, au fost testaţi pentru COVID-19 şi urmează să primească rezultatele.

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *