vineri, octombrie 30

Primar, mesaj TULBURĂTOR: ”Se face o greșeală cu organizarea alegerilor”. Iohannis și Orban NU aud

”Îmi pare rău că trebuie să constatăm împreună greșelile care se fac în această perioadă.  O greșeală uriașă a fost începerea școlilor și, deși nimeni nu recunoaște, o altă mare greșeală, la ora actuală, este organizarea alegerilor locale.

Vreau să le transmit, celor care se grăbesc să organizeze alegerile, că nu este nici o rușine în a-ți recunoaște greșelile, iar dacă situația dificilă a unei țări o impune, trebuie să faci exact ceea ce este necesar pentru binele acestei țări și a cetățenilor săi”, a spus Dr. Dorin Florea, primar al Municipiului Târgu Mureș.

loading...

Îmi pare rău că trebuie să constatăm împreună greșelile care se fac în această perioadă

Îmi pare rău că trebuie să constatăm împreună greșelile care se fac în această perioadă. O greșeală uriașă a fost începerea școlilor și, deși nimeni nu recunoaște, o altă mare greșeală, la ora actuală, este organizarea alegerilor locale.Vreau să le transmit, celor care se grăbesc să organizeze alegerile, că nu este nici o rușine în a-ți recunoaște greșelile, iar dacă situația dificilă a unei țări o impune, trebuie să faci exact ceea ce este necesar pentru binele acestei țări și a cetățenilor săi.

Publicată de Dorin Florea pe Luni, 21 septembrie 2020

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *