luni, octombrie 26

Primarul PNL, care A BĂTUT O FEMEIE candidează. Orban: Mergeți pe mâna lui, că e un om ok

Este halucinante ce se intampla in PNL. Liderii liberali ( Rares Bogdan si altii) jignesc femeile pe paginile de socializare si primarii PNL cu probleme mari de comportament sunt sustinuti de conducerea partidului, Primarul Jenor Beudean, cel care în anul 2016 a bătut o femeie în plină stradă, este susținut din nou de PNL pentru a candida la alegerile locale. Mai mult, liderul PNL și premier, Ludovic Orban, a spus că-și pune obrazul pentru el.

Pe 7 septembrie 2020, premierul Ludovic Orban a făcut o vizită la Șieu-Odorhei pentru a-și arăta susținerea față de Beudean. “Ne bucurăm și îi mulțumim că și-a făcut un pic de timp să viziteze comuna noastră”, a spus Beudean atunci, în fața Căminului Cultural.

loading...

Dacă mă sună Jenor, și mă cam sună, drept să vă spun, domnule, bagă-mă și pe mine la PNDL 3, cu știu eu ce, apă, canalizare, eu o să mă gândesc că am fost aici, mi-am pus obrazul pentru el, trebuie să îl ajut. Așa că mergeți pe mâna lui, că e un om ok și vă garantez la ce proiecte pune pe masă”, a spus Ludovic Orban, informează Libertatea.

În anul 2016, Jejor Beudean a bătut o femeie în plină stradă. Agresiunea s-ar fi produs după un incident neplăcut petrecut între cei doi la o trecere de pietoni. Bărbatul femeii susține că politicianul era s-o calce pe trecerea de pietoni pe femeie, iar aceasta, de spaimă, ar fi dat cu piciorul în mașina bărbatului.

loading...

O stradă mai încolo, cei doi s-ar fi intersectat din nou, iar Jenor Beudean s-ar fi coborât din mașina lui și ar fi lovit-o pe Nicoleta-Loredana Constantinescu în plină stradă, notează Vocea Transilvaniei. În plus, ar fi vrut să o suie în mașina lui și să o ducă la o secție de Poliție, pentru ca femeia să dea socoteală probabil pentru că a dat cu piciorul în vehicul.

Și limbajul lui Rareș Bogdan la adresa unei doamne este privit ca o normalitate. Trist. Jurnalistul Ionut Cristache s-a arătat revoltat pe pagina de socializare. Nici presa nu-i mai taxează derapajele lui Rareș Bogdan de când a mâncat bănuți din palma lui Ludovic Orban. Bani publici.

”Se implinesc curand 12 ore in care NICIO femeie liberala, NICI MACAR UNA nu a luat pozitie si nu a condamnat public derapajul prim-vicepresedintelui PNL, Rares Bogdan la adresa Renatei Weber! Sa va fie rusine, de la cateva chiar aveam pretentii! Si sa le fie rusine tuturor femeilor cu notorietate din tara asta, jurnaliste, doctorite, avocate, profesori universitari, etc care nu au reactionat si TAC! SA VA FIE RUSINE!!!”, a scris Ionut Cristache pe pagina de socializare.

Preşedintele de onoare al Asociaţiei Magistraţilor din România, Viorica Costiniu, a reacţionat după afirmaţiile făcute de Rareş Bogdan la adresa Avocatului Poporului, Renate Weber. Fostul judecător îi cere premierului Ludovic Orban să se delimiteze public de europarlamentarul PNL. Viorica Costiniu i-a transmis premierului într-o scrisoare deschisă că libertate de exprimare nu înseamnă termeni ai unui limbaj de joasă speţă şi atacul verbal în locul cuvintelor.

Fostul magistrat spune că „mesajul politicienilor certaţi cu morala, inclusiv cea politică daca ea mai supravieţuieşte, îndeamnă la lipsă de respect faţă de autorităţile statului, a celor care le conduc şi le reprezintă, îndeamnă, în mod josnic, la o conduită de derbedeu, de huligan care unui om de rand i se impută imediat prin lege, prin morală şi lipsa celor 7 ani de acasă.”

„Vă cer dle Prim ministru, după ce veţi lectura ştirea care mi-a provocat o stare de silă faţă de cum se desfăşoară viaţa politică şi în aceste vremuri, să verificaţi veridicitatea acesteia şi, în cazul în care ea este reală, să sancţionaţi public şi să vă delimitaţi de cel care, coleg de partid fiind, huiduie o autoritate a statului, conducerea acesteia”, scrie fostul magistrat.

Preşedintele de onoare al Asociaţiei Magistraţilor din România îi cere lui Ludovic Orban să îşi „readucă urgent politicienii la ordine pentru un comportament decent, respectuos, exemplu pentru toţi cei care, indiferent de partid sau nuanţa politică nu reuşesc să se desprindă prin limbaj şi atitudine de periferia societăţii.”

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *