marți, octombrie 27

Priviți ce eveniment au făcut liberalii în timp ce îi ceartă pe românii. Ce rușine

În timp ce îi ceartă pe români că nu respectă regulile pentru combaterea coronavirus, liberalii organizează evenimente cu zeci de mii de oameni. Candidatul USR-PLUS la primaria Roman, Radu-Constantin Samson, a postat pe pagina sa de Facebook o filmare de la un eveniment organizat la restaurant Grand Faraon din Roman.

Politicianul a afirmat ca au fost aduse cu microbuze persoane in varsta din mai multe cartiere ale orasului. Evenimentul ar fi fost organizat de deputatul PNL Leoreanu Laurentiu-Dan si secretarul de stat Leonard Achiriloaei, candidatul liberalilor la primaria Roman.

loading...

„In timp ce dumneavoastra nu faceti botezuri pentru copii, nunti, aniversari sau praznice pentru cei plecati dintre noi, pentru secretarul de stat in Guvernul PNL, candidat la functia de primar, se organizeaza chiolhane electorale ilegale, de nimeni altul decat cel care se crede stapanul Romanului, domnul deputat Leoreanu.

Daca va intrebati ce discutam in materialul video, domnul Leoreanu imi spune ca e ziua tatalui lui si au facut o mica masa. Ca la orice aniversare, pe mese sunt materiale electorale. Sper sa fie ultima data cand e ziua tatalui domniei sale in aceasta campanie electorala”, a scris Radu Samson pe Facebook.

loading...

Eveniment electoral ilegalorganizat de Stăpânul Romanului – domnul deputat LeoreanuÎn această seară, 10 septembrie 2020, la restaurant Grand Faraon din Roman, au fost aduse cu microbuze persoane în vârstă din mai multe cartiere ale orașului. Evenimentul, cu Leonard Achiriloaei la "masa mirilor", a fost discret dar destul de aglomerat. În sală erau peste 65 de persoane, excluzând personalul restaurantului.În timp ce dumneavoastră nu faceți botezuri pentru copii, nunți, aniversări sau praznice pentru cei plecați dintre noi, pentru secretarul de stat în Guvernul PNL, candidat la funcția de primar, se organizează chiolhane electorale ilegale, de nimeni altul decât cel care se crede stăpânul Romanului, domnul deputat Leoreanu.Dacă vă întrebați ce discutam în materialul video, domnul Leoreanu îmi spune că e ziua tatălui lui și au făcut o mică masă. Ca la orice aniversare, pe mese sunt materiale electorale. Sper să fie ultima dată când e ziua tatălui domniei sale în această campanie electorală.Totodată, domnul Leoreanu mi-a spus și că "noi trebuie să fim aliați", făcând și o aluzie deloc subtilă că eu, dacă-s cuminte, aș putea fi viceprimar. Așa o fi dumnealui obișnuit să cumpere oameni, cu funcții și beneficii. Îl anunț pe această cale că:1. EU NU SUNT DE VÂNZARE2.LEGEA TREBUIE SĂ FIE RESPECTATĂ DE TOATĂ LUMEA, motiv pentru care am chemat poliția și voi insista să aflu care e sancțiunea dispusă pentru zădărnicirea combaterii bolilor, conform legislației în vigoare.3. Domnul Leoreanu nu va mai fi stăpânul Romanului începând cu 27 septembrie.

Publicată de Radu Samson pe Joi, 10 septembrie 2020

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *