sâmbătă, octombrie 24

Probleme cu Vaccinul anti – COVID și România a comandat 10 milioane de doze în avans

Ies la lumină detalii despre problemele vaccinului dezvoltat de Astra Zeneca: Pacientul care a pus pe pauză studiile clinice a dezvoltat simptome neurologice grave, potrivit Ziarul Financiar.

Pacientul din cauza căruia compania a oprit această fază avansată de testare este o femeie din Regatul Unit care a avut simptome neurologice specifice unei afecţiuni inflamatorii spinale rare, dar grave, numită mielită transversă. Este o reacţie inflamatorie a măduvei spinării, care poate fi pusă pe seama anumitor infecţii anterioare sau pe seama vaccinării recente. În cazuri grave, afecţiunea poate duce chiar la anumite forme de paralizie.

loading...

Directorul executiv al companiei, Pascal Soriot, este cel care a dezvăluit această situaţie, în cadrul unei conferinţe private cu mai mulţi investitori, conform statnews.com. Analistul Dan Diaconu a reacțioant pe pagina de socializare.

„Vaccinul Oxford” tocmai ce-a produs – conform unor informații neoficiale – paralizia generală a unui voluntar care l-a testat pe propria-i piele. S-a pus batista pe țambal. Mai mult, noi, ca berbecii, am și comandat 10 milioane de doze în avans. Să fie, să se găsească. Imaginați-vă ce-ar fi fost dacă un asemenea incident s-ar fi petrecut la ruși sau la chinezi. Ce-ar mai fi urlat trompetele media cum că „regimurile dictatoriale ascund adevărul”. O fi Putin dictator, o fi Xi Jinping un tiran, dar de auzit nu s-a auzit așa ceva acolo. Și, atât la ruși cât și la chinezi, vaccinurile dezvoltate „in house” se testează masiv.

loading...

Ambasadele n-au mai spun nimic? Nu de alta, dar ele erau singurele care ne doreau binele. Acum, când e atât de sulfuroasă socoteala, ar cam fi cazul să apeleze la cobaii umani mioritici. Nu de alta, dar sunt atât de mulți idioți la noi încât, în mod sigur s-ar duce de bună voie în gura lupului”, a scris analistul.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *