luni, octombrie 26

Probleme pentru fiul lui Liviu Dragnea. Cu jandarmii pe urmele lui

Nu se mai termina problemele din familia Dragnea. Valentin Dragnea, fiul fostului lider, PSD, Liviu Dragnea, va fi citat cu mandat de aducere în dosarul Tel Drum. Motivul: miercuri a lipsit de la termenul în care directorii societăţii sunt judecaţi pentru fraudele de un milion de euro din bani europeni. Tot astăzi, un angajat al un angajat al Tel Drum a dat adresa exactă a locului numit de inculpaţi în interceptări „La Barieră”, un imobil unde se întâlneau cei din conducerea societăţii, scrie Adevărul.

La termenul care va avea loc pe 30 septembrie, Valentin Dragnea va veni însoţit de poliţişti judiciari sau de jandarmi pentru a fi adus în instanţă. Fiul lui Liviu Dragnea urma să dea explicaţii miercuri în dosarul în care Petre Pitiş, director general al Tel Drum, Nedea Florea, director adjunct, şi Mircea Vişan, angajat al firmei, sunt judecaţi în dosarul în care sunt acuzaţi de obţinere pe nedrept de fonduri europene.

loading...

În rechizitoriu, procurorii DNA precizează că firma Tel Drum şi reprezentanţii acesteia au obţinut ilegal o rambursare de 1 milion de euro.

La termenul de miercuri au fost audiaţi mai mulţi angajaţi ai Tel Drum. În instanţă, au fost întrebaţi despre un loc care, în interceptările anchetatorilor, este numit „La Barieră”. Acolo, Tel Drum deţine un imobil, în care, uneori, se întălnesc directorii societăţii, notează Adevărul.

loading...

Casiera Tel Drum a afirmat că ştie despre locul numit „la barieră”, însă nu ar putea spune unde este pentru că ea îşi desfăşoară activitatea la sediul principal al firmei.

„Ştiu de imobilul La Barieră, folosit de societate ca sediu de birouri. Avem şi arhivă acolo. Imobilul este pe strada Viilor din Alexandria, aproape de calea ferată”, a spus ultimul martor, conform sursei citate.

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *