duminică, noiembrie 1

Protest! În Piața Universității se strigă LIBERTATE!

Momente tensionate în centrul Capitalei, unde sute de protestari sunt nemulţumiţi faţă de purtarea obligatorie a măştii în şcoli. Astfel, oamenii cer ca masca de protecţie să nu mai fie obligatorie în instituţiile de învăţământ şi spun că este inuman felul în care mininstrul Educaţiei a organizat desfăşurarea anului şcolar. O altă măsură contestată de către oameni este cea legată de faptul că elevii nu au voie să socializeze în pauze.

Protestatarii strigă „Libertate”, „Jos Dictatura”, „Copiii noștri nu-s cobaii voștri”. Manifestanții flutură steaguri ale României și intonează imnul național. Majoritatea celor care au ieşit în stradă sunt părinţi care cer public demisia Monicăi Anisie şi care au semnat o petiţie în acest sens. Incidentele nu au lipsit de la protestul din Piaţa Universităţii. Jandarmii le-au cerut oamenilor să poarte masca de protecţie şi să păstreze distanţarea socială, însă aceştia s-au înfuriat şi mai tare.

loading...

”Aceasta NU este educație liberă. Este o reeducare forțată a tinerelor generații. Reeducare de tip comunist sau nazist. Copiii sunt dresați și condiționați ca animalele. Acesta este noul program ȘCOALA ALTFEL: ÎN CUȘCĂ ȘI CU BOTNIȚĂ! Practic se reînființează ȘCOLILE DE CORECȚIE, unde copiii sunt tratați ca delincvenți minori. Cum poți să înveți la materia ”Educație civică” despre drepturile și libertățile cetățenești când te afli într-o cușcă școlară? Cum poți să înveți la Istorie despre Revoluția Franceză sau Declarația de Independență a SUA, când ai masca de figură, ca sclavii pe plantație? Ce vor înțelege acești copii despre valorile libertății și dreptății, când ei vor fi îngrădiți îngrozitor, în timp ce le învață?

CEREM ANULAREA RESTRICȚIILOR ABERANTE ȘI A EDUCAȚIEI ONLINE!

loading...

Nu există studii sau probe științifice privind riscurile SarsCov2 asupra copiilor, nici privind transmiterea, nici privind efectele letale. Dimpotrivă, după 6 luni de așa zisă pandemie se constată că impactul Covid la copii este insignifiant.

AUTORITĂȚILE SĂ ARATE CARE E BAZA ȘTIINȚIFICĂ A RESTRICȚIILOR DIN ȘCOLI! Autoritățile nu au nicio justificare medicală ca să închidă educația în cuști de plexiglas și să impună măști copiilor, 5-6 ore pe zi. Cele câteva cazuri grave de copii bolnavi, extrase din context și prezentate de presă, sunt manipulări ordinare.

PROFESORII SUNT EDUCATORI, NU GARDIENI DE LA ȘCOALA DE CORECȚIE!

Mișcarea și exercițiile cu mingea de la Educație Fizică nu transmit viruși, ci aduc sănătate. Părinții nu pot răspunde ca medici sau juriști pentru starea de sănătate a copiilor, pe baza unei declarații semnate.

Ne opunem ferm acestui program de alienare și traumatizare a copiilor, pe care noi îl numim: ȘCOALA ALTFEL – ÎN CUȘCĂ ȘI CU BOTNIȚĂ! Gata cu mascarada! Opriți detenția din școli! Stop traumatizării și alienării copiilor! VREM EDUCAȚIE LIBERĂ, NU REEDUCARE FORȚATĂ! Cei nemulțumiți de prima săptămână de școală, veniți în Piața Universității, în 19 septembrie, pentru Eliberarea Educației.

Programul derulării mitingului va fi anunțat cu 48 de ore înainte”, se anunță pe pagina de Facebook dedicat evenimentului ”Școala Altfel: În cușcă și cu botniță! Vrem educație LIBERĂ, nu reeducare FORȚATĂ!”.

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *