miercuri, octombrie 21

Protestatarul #Rezist, Sandu Matei, REVOLTAT de furtul voturilor: Ne vedem ÎN STRADĂ

Nici protestatarii #rezist nu cred că alegerile de la Sectorul 1 au fost legale. După apariția imaginilor șocante, protestatarul #rezist Sandu Matei a anunțat că iese în stradă.

”UPS, parchetul a deschis azi posar penal pentru ,,oamenii noi,, care au ,,verificat,, acesti saci…cunosc si eu 2-3 (personal) care nu prea aveau treaba cu comisia…acum se vaita ca sunt suspecti de covid si idiotii utili ii cred. De asta tocilarii astia frustrati nu vor renumerarea voturilor iar la alte sectoare unde au pierdut urla demonic ca vor renumerare ?! Am stat in strada pentru DREPTATE si STAT DE DREPT nu sa schimbam hotii psd cu hatii fatalai…hai siktir ps. hai bagati iar ca sunt psd-ist…prostilor #rezist a aparat mereu DREPTATEA si STATUL DE DREPT
UNITI PUTEM INVINGE UN SISTEM ne vedem in strada,ora 18”, a scris protestatarul pe pagina de socializare.

loading...

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 1 anunță că au fost înregistrate două dosare penale după alegerile locale din Sectorul 1. Primul dosar penal a fost deschis după ce PNL și USR-PLUS au acuzat că oamenii candidatului PSD, Daniel Tudorache, ar fi sustras procese verbale de la alegerile de duminică. Cercetările au ca obiect săvârșirea infracțiunii de falsificare a documentelor și evidențelor electorale. Al doilea dosar penal a fost deschis în baza unei sesizări din oficiu ca urmare a apariției în spațiu public a unor înregistrări video din sala în care sunt ținuți sacii cu voturi și are ca obiect tentativă la infracțiunea de falsificare a documentelor și evidențelor electorale.

În ambele cazuri cercetările se efectuează in rem. Polițiștii au audiat martori și au solicitat probe.

loading...

PSD cere anularea alegerilor de duminică și folosește drept argument imagini în care susține că ar apărea membri USR-PLUS, care ar fura voturi. Pe de cealaltă parte, Clotilde Armand, noul primar ales al Sectorului 1, spune că nu a existat nicio fraudă și că în imaginile prezentate apare și președintele Biroului Electoral Sector 1, procurorul Sprâncu Nicolae. Jandarmeria a transmis că încăperea cu sacii de vot a fost desigilată la cererea președintelui BES S1.

 

loading...

1 Comment

  • Cornel Gheorghe

    Credeați că USR-ul , a ajuns pe cai albi, transparenți și blagosloviți la guvernare ? Cine credeți voi ( Români get- beget ) că a votat cu o franțuzoaică ipocrită, hoață și perversă, pentru Sect 1 al unei Capitale Europene ? Credeți cumva, că nu mai există ROMÂNI CORECȚI în România, de trebuie să alegem Francezi, Sași, Unguri sau alte NAȚII SPURCATE ?!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *