sâmbătă, octombrie 24

Radu Banciu a RENUNȚAT. ”Am întrerupt colaborarea”

Plecare de la B1 TV. Realizatorul Radu Banciu părăsește postul de știri B1 TV, după aproape zece ani în care a realizat emisiunea de la miezul nopții – Lumea lui Banciu. Aseară, Radu Banciu nu a mai avut emisiune la B1 TV, potrivit pagina de media. Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, plecarea lui Banciu ar fi legată de faptul că el mai realiza în același timp o emisiune zilnică la canalul Look Plus.

Conform acelorași surse, conducerea B1 TV i-a cerut lui Banciu să aleagă una dintre cele două direcții. De altfel, Look este și direcția către care se va îndrepta Radu Banciu. Contactați de Paginademedia.ro, oficialii postului de televiziune au declarat că:

loading...

„Banciu a decis să se întoarcă la emisiunile de comentarii sportive pe care le realizează zilnic la un alt post de televiziune. Am întrerupt colaborarea de comun acord”, punctează aceștia. De cealaltă parte, contactat de Paginademedia.ro, Radu Banciu a fost scurt: „Mă deranjezi degeaba, Petrișor Obae. Te pup”, a spus el.

Cum se va replia B1 TV?

loading...

După plecarea lui Banciu, vor fi făcute schimbări în grila de programe a postului. Tudor Mușat, care avea emisiunea între 20:00-21:00, va acoperi intervalul de până la 22:00. De la ora 22:00, va intra Silviu Mănăstire (care pana acum era de la 21:00). Banciu era la B1 TV din anul 2011, unde la început a făcut o emisiune cu Radu Naum. Ulterior, realizatorul a rămas singur la cârma emisiunii Lumea lui Banciu. Emisiunea de la miezul nopții era una dintre cele mai urmărite ale postului TV, dar și una dintre cele care au atras multe amenzi de la CNA.

 

loading...

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *